Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szabadon költhet, szabadon repülhet!

Laptop

Szabadon költhet, szabadon repülhet!

A Citibank és a Malév bejelentették, hogy új, közös márkajelzésű hitelkártyát vezetnek be a magyar piacra 2006. augusztus 1-jétől.

A hazai piacon egyedülálló, pontgyűjtés alapú új hitelkártya egyesíti a biztonságos és rugalmas Citibank fizetőeszköz nyújtotta előnyöket a vásárlásokért jutalomként járó – a Malév Duna Club Törzsutas Programhoz kapcsolódó – Bónusz Pontok gyűjtésének lehetőségével.


A Bónusz Pontok, melyeket a hitelkártyával történő mindennapi vásárlásokkal, illetve a Malévval és annak partner légitársaságaival történő repülőutakkal gyűjthetnek a hitelkártya-birtokos ügyfelek, a világ minden tájára szóló ajándék repülőjegyre válthatók a Malévnál és partner légitársaságainál. Rendszeres kártyahasználattal az Arany hitelkártya-birtokos ügyfelek akár egy év alatt is összegyűjthetnek egy ajándék repülőjegyet.

A Malév-Citibank hitelkártyához kapcsolódó Bónusz Pontok a kártyák aktiválásával, illetve a Malév Duna Club Törzsutas Programba való belépést követően az első repülőút alkalmával, továbbá a világ bármely táján a kártyával történő különböző célú vásárlásokkal gyűjthetők. A kialakított rendszer egyedülállóan gyors pontgyűjtési lehetőségeket kínál, ugyanakkor az összegyűjtött pontok beváltása is egyszerűen és gyorsan történik.

Az Ezüst hitelkártyák aktiválásakor 2000 Bónusz Pont jár, az Arany hitelkártyák esetében kártyaaktiválással 4.000 pont szerezhető. Az első repülőúttal kapcsolatos ajándék Bónusz Pontok száma az Ezüst hitelkártyák esetében 2.000, az Arany hitelkártyák esetében pedig 6000 Bónusz Pont.
Az Ezüst hitelkártya-birtokos ügyfelek minden 250 forintnyi vásárlás után egy pontot, az Arany hitelkártya-birtokos ügyfelek 400 forintonként két pontot gyűjthetnek. Az Ezüst kártyákkal történő vásárlások az első három hónapban, míg az Arany kártyákkal való vásárlások az első hat hónapban dupla pontokat érnek. A külföldi vásárlások után minden esetben dupla pont jár. Ezenkívül számos olyan promóció segíti a pontgyűjtést, mint az aktív kártyahasználatot jutalmazó (havi 75 pont), illetve minden kártyaévforduló után járó újabb pontok (150 pont). A kártyáikat rendszeresen, havonta legalább egyszer használó ügyfelek számára az összegyűjtött pontok sohasem évülnek el. A pontrendszer a fő- és társkártyákra egyaránt vonatkozik, a társkártyák esetében azonban csak vásárlásokkal gyűjthetők Bónusz Pontok.

Az Ezüst főkártyák éves díja 6.400, Ezüst társkártyáké 3.900 forint. Az Arany főkártyák éves díja 16.400, a társkártyáké pedig 9.800 forint. Az első évben az éves díjakból 50 % kedvezményt ad a Citibank. Az árazás egyébként megegyezik a klasszikus Citibank hitelkártyákéval.

Az új, közös márkajelzésű hitelkártyák esetében a kamatmentes periódus a magyar piacon a leghosszabb, akár 51 nap is lehet. A népszerű szolgáltatások, mint a Könnyített Törlesztés, az Utazási Csomag, a Citibank Hírnökszolgálat, a Citibank Online internetes banki szolgáltatás, és a Citibank Hitelfedezeti Biztosítás is elérhetők. Mindkét biztosítás szabadon választható szolgáltatás, és nem feltétele a hitelkártya igénylés jóváhagyásának. Az Utazási Biztosítást a Citibank Zrt. partnere, AIG Europe S.A. magyarországi fióktelepe, a Hitelfedezeti Biztosítást pedig a Generali-Providencia Biztosító Zrt. nyújtja a szerződési feltételek szerint.

Malév-Citibank közös márkajelzésű hitelkártyát minden ügyfél igényelhet, aki megfelel a Citibank Zrt. alapvető hitelkártya-igénylési feltételeinek. A kártyát a Citibank Zrt. fiókjaiban és hitelközpontjaiban lehet igényelni, illetve a bank internetes honlapján keresztül.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés