Connect with us

technokrata

ADS DVD Xpress DX2: Legális, de tökéletlen másolás

Laptop

ADS DVD Xpress DX2: Legális, de tökéletlen másolás

Mint mindannyian tudjuk, a DVD-k nem annyira elnézőek a karcokkal kapcsolatban, mint a CD-k. Az eredetiről készített másolat lehetővé teszi tehát, hogy az eredeti biztonságban lehessen egy szekrényben, távol mindenféle veszélytől. Egyszerűen hangzik, nem igaz?

A DVD Xpress DX2 valójában az ADS második változata, amivel először 2004-ben találkoztunk. A fő különbség az eredeti és a DX2 verzió között az, hogy utóbbi több kimeneti formátumot támogat, beleértve az Apple iPod, a Sony PSP és a Creative Zen Vision hordozható médialejátszókét is.
A termék háza műanyag, alja és teteje azonban fényes alumíniumra emlékeztet.

1. ábra: The DVD Xpress DX2
A hátsó portok címkézése egyértelmű, könnyű hozzájuk férni.

2. ábra: A hátsó portok
A DX2 bármilyen külső forrásból képes videót felvenni, ami rendelkezik kompozit videó vagy S-videó porttal. A legtöbb esetben DVD-lejátszót vagy VCR-t használunk, de a forrás PC is lehet. Mivel a PC képes sokféle formátumot lejátszani, egy második PC használata jelentősen kiterjeszti a DX2 funkcionalitását.
A DX2 USB 2.0 porton keresztül csatlakozik a rögzítést végző PC-re. A videó kerülhet a merevlemezre, vagy egyből írható DVD-re is. A DX2 az USB portról szerzi az áramot, így külső áramforrást nem igényel.
A dobozban:


  * A DVD Xpress DX2 felvevő doboz
  * Driver CD:

   * CapWiz 3.8 felvevő szoftver
   * Ulead VideoStudio 9 SE DVD
   * DivX Player

  * Kézikönyv
  * USB kábel
  * S-videó kábel
  * RCA AV kábelSzólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák