Connect with us

Hirdetés

technokrata

Konica Minolta KIZUNA partner program

Laptop

Konica Minolta KIZUNA partner program

Értékesítési program a disztribútoroknál vásárló viszonteladók részére.

A Konica Minolta Magyarország Kft. értékesítési programot hirdet a disztribútoroknál vásárló viszont-eladói (dealerei) részére. A programban minden dealer saját jelszavas regisztrációval rendelkezik, és a vásárlásainak pontszáma online módon kijelzésre kerül. A program célja a folyamatos tájékoztatás, az újdonságok bemutatása, akciók lebonyolítása, nagyobb forgalom elősegítése, közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal. A program részletes leírása regisztrálás után olvasható.

A „KIZUNA” szó a japán kultúrában egy mentális kapcsolatot jelent két ember között. Az európai kultúrában leginkább a „Barátság” és a „Családi kötelék” szó jelentése áll a legközelebb hozzá.

Előnyei:

  • gyorsabb információáramlás,
  • demo gépek,
  • mintanyomtatók, marketing ajándékok, marketing CD közvetlen biztosítása,
  • célzott továbbképzés, dealer napok,
  • ingyenes segítségnyújtás,
  • közvetlen akciók,
  • forgalmi visszatérítés,
  • hírlevelek.

A partner programban a disztribútorainknál regisztrált dealerek és a Konica Minolta Márkakereskedők vesznek részt. A program 2006. június 15-étől 2007. június 15-éig tart. A programhoz való csatlakozás feltétele legalább egy darab a programban résztvevő termék megvásárlása valamelyik disztribútornál. Ezek után a programhoz csatlakozni kívánó dealer a Konica Minolta weboldalán regisztrálja magát és a megvásárolt terméket. A sikeres regisztráció után a disztribútorokon keresztül megkapja a „kezdő csomag”-ot. Ez szóróajándékokat, tesztnyomatokat, marketing anyagotokat tartalmaz, illetve 40%-os kedvezménnyel megvásárolható magicolor 2.450 demo nyomtatót. Az értékesítési verseny alapja a Konica Minolta nyomtatók és nyomtató alapú multifunkciós berendezések eladásakor előre meghatározott pontok gyűjtése. Adott ponthatárok elérésekor egyre növekvő kedvezményeket lehet realizálni. A program zárásaként 2007 júniusában a különböző csoportok legjobban teljesítő dealerei a kiírásban szereplő utazásokon vehetnek részt.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés