Connect with us

technokrata

Konica Minolta KIZUNA partner program

Laptop

Konica Minolta KIZUNA partner program

Értékesítési program a disztribútoroknál vásárló viszonteladók részére.

A Konica Minolta Magyarország Kft. értékesítési programot hirdet a disztribútoroknál vásárló viszont-eladói (dealerei) részére. A programban minden dealer saját jelszavas regisztrációval rendelkezik, és a vásárlásainak pontszáma online módon kijelzésre kerül. A program célja a folyamatos tájékoztatás, az újdonságok bemutatása, akciók lebonyolítása, nagyobb forgalom elősegítése, közvetlen kapcsolat a viszonteladókkal. A program részletes leírása regisztrálás után olvasható.

A „KIZUNA” szó a japán kultúrában egy mentális kapcsolatot jelent két ember között. Az európai kultúrában leginkább a „Barátság” és a „Családi kötelék” szó jelentése áll a legközelebb hozzá.

Előnyei:

  • gyorsabb információáramlás,

  • demo gépek,
  • mintanyomtatók, marketing ajándékok, marketing CD közvetlen biztosítása,
  • célzott továbbképzés, dealer napok,
  • ingyenes segítségnyújtás,
  • közvetlen akciók,
  • forgalmi visszatérítés,
  • hírlevelek.

A partner programban a disztribútorainknál regisztrált dealerek és a Konica Minolta Márkakereskedők vesznek részt. A program 2006. június 15-étől 2007. június 15-éig tart. A programhoz való csatlakozás feltétele legalább egy darab a programban résztvevő termék megvásárlása valamelyik disztribútornál. Ezek után a programhoz csatlakozni kívánó dealer a Konica Minolta weboldalán regisztrálja magát és a megvásárolt terméket. A sikeres regisztráció után a disztribútorokon keresztül megkapja a „kezdő csomag”-ot. Ez szóróajándékokat, tesztnyomatokat, marketing anyagotokat tartalmaz, illetve 40%-os kedvezménnyel megvásárolható magicolor 2.450 demo nyomtatót. Az értékesítési verseny alapja a Konica Minolta nyomtatók és nyomtató alapú multifunkciós berendezések eladásakor előre meghatározott pontok gyűjtése. Adott ponthatárok elérésekor egyre növekvő kedvezményeket lehet realizálni. A program zárásaként 2007 júniusában a különböző csoportok legjobban teljesítő dealerei a kiírásban szereplő utazásokon vehetnek részt.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle