Connect with us

Hirdetés

technokrata

HDTV-fotólejátszó a Panasonic-tól

Laptop

HDTV-fotólejátszó a Panasonic-tól

A Panasonic bemutatta a DMW-SDP1 HDTV-fotólejátszót, melynek segítségével nagyképernyős televízión nagy felbontásban tekinthetjük meg a LUMIX, illetve egyéb SD-kártyákat használó fényképezőgépekkel készített képeket.


Az SDP1 modell nagyfelbontású televízióhoz (mint például a Panasonic VIERA plazma- és LCD-televízióihoz) való egyszerű csatlakoztatásával (a mellékelt HD-kábelt használva), valamint az SD-/SDHC-memóriakártya beillesztésével a felhasználók 1080i felbontásban tekinthetik meg fotóikat. A kompakt, könnyű DMW-SDP1 különbözik más fotólejátszóktól, mivel a LUMIX fényképezőgépek Venus Engine III képfeldolgozó áramkörét használja. Ennek köszönhetően a válaszidő rendkívüli módon lecsökkent, mivel a bekapcsolási idő és a képek közötti váltáskor eltelt idő mindössze 1 másodperc.

A DMW-SDP1 másik tulajdonsága a sokféle lejátszási funkció. Három speciális átmeneti mód (képváltási effekt) választható, ami a vetítéseket még érdekesebbé, élvezhetőbbé teszi. Előnézeti módban gyorsan megtalálhatja a keresett képet, mivel lehetőség van maximum 25 fotó megjelenítésére, illetve naptár szerinti kijelzésre. A függőleges gépállásban készített képeket a berendezés automatikusan elforgatja, miután leolvasta a kép rejtett információit.

A DMW-SDP1 támogatja a motion JPEG lejátszást is, a televízió rendszerétől függetlenül. A normál VGA (640×480 pixel), illetve a szélesvásznú (848×480 pixel) mozgóképek mellett – amelyek létrehozhatók a LUMIX fényképezőgépekkel – az SDP1 modell dinamikus mozgókép-lejátszást is biztosít, amelynek előnyei a szélesvásznú HDTV-ken mutatkoznak meg igazán. Átélheti továbbá a nagyfelbontású mozgóképek (1.280×720 pixel, 15 kép/másodperc) nyújtotta élményt is, ami a Panasonic új fényképezőgépével, a LUMIX DMC-LX2 modellel hozható létre.

A mellékelt távirányító használatával csak hátra kell dőlnie és családjával, illetve barátaival együtt élvezheti a nagyfelbontású képek folyamatos vetítését. A távirányító kör alakban mozgatható kurzorának köszönhetően az irányítás olyan könnyű, mint a LUMIX készülékeké.

Ha a DMW-SDP1 modellt USB-kábellel egy Pictbridge-támogatott nyomtatóhoz csatlakoztatja, akár gyors nyomtatást is végrehajthat, miközben a fotóvetítést nézi.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés