Connect with us

Hirdetés

technokrata

LG merevlemezes plazma TV – nagy siker

Laptop

LG merevlemezes plazma TV – nagy siker

Sikert sikerre halmoz Németországban az LG Electronics DVR-rel ellátott plazma TV-je.


A dél-koreai gyártó 42PC1RR típusjelzésű készülékét ˝Legjobb vétel˝ elismerésben részesítette júliusi számában az egyik legnagyobb német IT folyóirat, a Video Magazine. A magazin szakértői kíméletlen tesztnek vetették alá a modellt, mely végül ˝Nagyon jó˝ kategóriájú minősítést kapott a hang és képminőségéért, illetve a felhasználóbarát funkcióiért.

Az LG DVR plazma TV-jét manapság csak ˝Jisung Park TV˝-nek nevezik hazájában, mióta maga a világhírű koreai focista reklámozta a készüléket. Németországban a nemzeti labdarúgó-válogatott közreműködésével népszerűsítette TV-jét az LG a különböző médiumokban. Így talán érthető miért is hívják ott a DVR plazma TV-t ˝Klinsmann TV˝-nek.

Az LG 42 colos, beépített DVR-rel ellátott plazma TV-je egy beállítható funkciójának köszönhetően automatikusan elkezdi rögzíteni a TV-adást, amikor a készüléket bekapcsoljuk. Ez annyit jelent, hogy a műsor megállítható és visszapörgethető, hogy visszakeressük azt a jelenetet, amelyet éppen nem láttunk, úgy, hogy a későbbiekben egyetlen pillanatról sem maradunk le, hisz a felvétel folytatódik. Sőt, a 80 GB-os merevlemezre rögzíthetjük is kedvenc műsorainkat, akár 40 órán át normál minőségben (vagy 20 órányit kiváló minőségben). A TV távirányítójának segítségével pedig bármely kívánt funkciót beállíthatjuk a normál tévézéstől a különböző féle felvételi variációkig.

Az LG plazma TV-inek piaci részesedése a tavalyi 8 %-ról 15 %-ra emelkedett idén áprilisra, és a DVR plazma TV hihetetlen németországi népszerűségének köszönhetően ez a szám várhatóan emelkedni fog.

A 42 colos DVR plazma TV májusi, németországi bemutatása óta az LG Spanyolországban, Olaszországban, Hollandiában és több nyugat-európai országban piacra dobta a készüléket és a főbb elárusítóhelyeken mindenhol kapható.

A német nyelvű Video Magazine folyóirat a 42 colos plazma TV-n kívül 6 különböző márkájú 37 colos LCD TV-t is tesztelt, melyek közül az LG 37LCD2R készülékét választotta tesztgyőztes terméknek.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés