Connect with us

technokrata

eChallenges 2006

Laptop

eChallenges 2006

Partnerkereső.

Idén 16. alkalommal rendezik meg az Információs Társadalom Technológiái terület egyik legjelentősebb konferenciáját az eChallenges 2006-ot Barcelonában 2006. október 25-e és 27-e között. Az Európai Bizottság által támogatott rendezvényre évente több mint 500 résztvevő érkezik a világ különböző pontjairól, akik olyan vállalkozásokat, kutatóintézeteket, tudományos és politikai szervezeteket képviselnek, amelyek kapcsolatban állnak az ICT technológiákkal. Az időben jelentkezők számára az IST-BONUS konzorcium pénzügyi támogatást tud biztosítani, amely az utazási és szállásköltségek 50%-át fedezi.

A rendezvény tekintélye és jelentősége, valamint a résztvevők magas száma ösztönözte a konzorciumot arra, hogy partnerkereső rendezvényt szervezzen a konferencia kísérő rendezvényeként. A rendezvény hatékonyságának növelése érdekében az IST-BONUS konzorcium a rendezvényt a European IST és a SEE Innovation projekttel közösen szervezi.

Az adatbázisba beregisztráló szervezetek részt vehetnek az IVSZ partnerkereső rendezvényen. A tapasztalatok azt mutatják, hogy az ilyen találkozók gyakran gyümölcsöző és hosszú távú együttműködésekhez vezetnek.

Az időben jelentkezők számára az IST Bonus konzorcium pénzügyi támogatást tud biztosítani, amely az utazási és szállásköltségek 50%-át fedezi (a partnerkereső rendezvényen való részvételnek nem feltétele az eChallenges 2006 konferencián való részvétel)

Jelentkezési határidő: 2006. augusztus 20.

Bővebb információ:
Bartalos Jenő +36-70-240-0360, bartalos@ivsz.hu
Heilingbrunner Klára +36-1-457-53-61, hklara@info.omikk.bme.hu

A partnerkereső rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az eChallenges 2006 konferencián való részvétel szintén regisztrációhoz kötött; 2006. július 31-e előtti regisztráció esetén a részvételi díj 540 €, ezt követően 695 €. Erre azonban nincs támogatás. A támogatott szervezetek száma várhatóan nyolc.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák