Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Morgan Stanley Budapesten szolgáltató központot hoz létre

Laptop

A Morgan Stanley Budapesten szolgáltató központot hoz létre

A Kóka János megjegyezte: a projekt több milliárd forintos lesz, a részletekről még egyeztetnek.

A Morgan Stanley nemzetközi pénzügyi szolgáltató cég az új üzleti szolgáltató és technológiai központját Budapesten hozza létre. Még ebben az évben, ősszel kezdi meg működését, az alkalmazotti létszám 2009-re várhatóan eléri a 450-500 főt.

Jonathan Chenevix-Trench, a Morgan Stanley International elnöke és Eileen Murray, a Morgan Standley Global Operations and Technology vezetője hangsúlyozta: a budapesti helyszín mellett éles versenyben döntöttek az ország politikai és gazdasági stabilitása, a magyar munkaerő minősége, és a meglévő érdekeltségeikhez kapcsolódó kedvező tapasztalatok alapján. A budapesti központ feladata lesz majd a Morgan Stanley londoni és New York-i központjainak támogatása az üzleti folyamatok, a jelzálog finanszírozás, a pénzügyi ellenőrzés és az IT területén.

Kóka János miniszter szerint Magyarország a térség első számú szolgáltatási központjává kíván válni. Ehhez kedvező tendenciát mutat, hogy a világ nagy cégei kiszervezik szolgáltató központjukat. A GKM aktív szerepet kíván betölteni ennek megvalósításában, ezért olyan csomag összeállításán dolgoznak, amelyet ajánlani tudnak e cégeknek.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés