Connect with us

Hirdetés

technokrata

A világ első hibrid adatkiszolgálója

Laptop

A világ első hibrid adatkiszolgálója

Sun Fire X4500: a világ első hibrid adatkiszolgálója egyetlen termékben egyesíti a leggyorsabb átviteli teljesítményt és a legnagyobb tárolási sűrűséget.


A Sun Microsystems bemutatta a Sun Fire X4500-as modelljét, a világ első hibrid adatkiszolgálóját, mely 4 AMD Opteron processzoros központi egységgel, a szervereknél található eddigi legnagyobb sűrűségű adattárolással és kiváló adatátviteli teljesítménnyel rendelkezik.

Az X4500-as a hagyományos szerverekhez képest mintegy ötször nagyobb sűrűségű adattárolásra képes, így a vállalatok más megoldásokhoz képest mintegy fél áron, ráadásul egyetlen platformon kínálhatnak nagy sávszélességű alkalmazásokat és adatszolgáltatást.

A nagy sűrűségű adattárolási technológia és a ˝Galaxy˝ Sun Fire x64-es (x86-os architektúrájú, 64 bites) szerver egyesítésével a Sun Fire X4500-as adatszerver ideális választás olyan ügyfelek számára, akik komoly erőforrás-igényű, nagy sávszélességet használó alkalmazásokkal dolgoznak, mint például a HPC vagy az adattárházas és üzleti adatelemző alkalmazások, a folyamatos átvitelű ˝streaming˝ digitális médiaszolgáltatások, a digitális térmegfigyelő rendszerek, valamint az adatelemző alkalmazások. A Sun Fire X4500-as kiszolgáló jelentősen csökkenti az informatikai rendszerek összetettségét, és segítségével az adatközpontokban hatékonyabban lehet kihasználni a rendelkezésre álló helyet.

Az új rendszer hét hüvelykes állványterületen akár 24 TB adat tárolására is képes, lemezről memóriába történő folyamatos átviteli sebessége pedig akár a 2 GB-ot is elérheti másodpercenként, mindezt pedig mindössze 2 dollár/GB fajlagos költség mellett.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés