Connect with us

technokrata

Óriási plazma és LCD TV-k a luxus szállodában

Laptop

Óriási plazma és LCD TV-k a luxus szállodában

A LG exkluzív LCD TV-kkel látja el Oroszország első Ritz-Carlton szállodáját.


Az új, 11 emeletes hotel a legkifinomultabb ízlésű vendégek igényeit szeretné kielégíteni, az LG pedig ehhez járul hozzá luxus kategóriájú készülékeivel.

A 11 emeletes, 332 szobás moszkvai Ritz-Carlton szálloda 2006 közepén nyitja meg kapuit vendégei előtt a Vörös téren olyan látnivalók szomszédságában, mint a Kreml, a Szent Bazil Katedrális és a Lenin Mauzóleum. A szálloda külsejét a moszkvai építészeti cég a Mosproject tervezte, míg a hotel belsőépítészeti terveit Peter Silling, a Hotel Interior Design építésze készítette. Mindegyik vendégszoba az LG 32 colos LCD TV-ivel és DVD lejátszóival lesz felszerelve. A szálloda halljában 60 colos plazma TV-ben gyönyörködhetnek majd a várakozók, az előkelő bárokban, a fitnessz teremben, valamint a konferenciateremben pedig az LG 40 colos plazma TV-it csodálhatják majd a vendégek.

˝A Ritz-Carlton szálloda a legjobb minőségű szolgáltatást nyújtja minden tekintetben. Sok gyártó volt versenyben, de végül a LG lett a szállodalánc partnere, mert az erős márkanév és cég vezető szerepe jól ismert a luxusszállodák világában˝ – mondta az LG FÁK régiójának vezetője. Valóban nem ez az első alkalom, amikor a koreai cég saját termékeivel járul hozzá a jól ismert szálloda hírnevének öregbítéséhez. Tavaly októberben az LG 400 készülékkel látta el a Ritz-t, köztük 32 colos LCD TV-kkel, DVD lejátszókkal és számos 50 és 42 colos PDP TV-vel.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle