Connect with us

technokrata

Pixmantec fotótechnológia az Adobe szoftverekben

Laptop

Pixmantec fotótechnológia az Adobe szoftverekben

Az Adobe tervei szerint a Pixmantec RAW feldolgozási módszereit beépítik a Lightroomtól kezdve minden olyan termékbe, ahol a vásárlók RAW fájlokkal dolgozhatnak.

Az Adobe megvásárolta a dániai, koppenhágai székhelyű Pixmantec ApS céget és annak teljes termékvonalát. A fejlesztőcsapat eddig olyan digitális képfeldolgozó szoftvereket készített, amelyek fejlett munkafolyamat-menedzselést és képfeldolgozási lehetőségeket biztosítottak a digitális kamerák RAW formátumú képeinek.

„Most hogy a magas minőségű fotózás minden fotós számára elérhető közelségbe került, a vásárlók egyre jobban a kamera saját RAW formátumát szeretnék használni, hogy ezáltal több lehetőségük legyen a kép szerkesztése során.” – mondta John Loiacono, az Adobe Creative Solutions vezérigazgatója. „A Pixmantec RAW feldolgozási technikájának felhasználásával beválthatjuk azt az ígéretünket, hogy a felhasználók a technológia fejlődésével a már meglévő RAW fájljaikat is egyre jobb minőségben szerkeszthetik.”

A folyamat első lépéseként a Pixmantec RawShooter Premium termékcsalád megszűnik, az ingyenes Rawshooter Essentials viszont egészen a Lightroom nyilvános bétaprogramjának a végéig elérhető lesz. A Pixmantec vásárlói számára az Adobe nyújtja a jövőben a támogatást és megfelelő upgrade lehetőségeket is fog biztosítani az Adobe digitális képfeldolgozó programjaihoz.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle