Connect with us

Hirdetés

technokrata

APC: új integrált InfraStruXure

Laptop

APC: új integrált InfraStruXure

Az American Power Conversion (APC), bejelentette, hogy új InfraStruXure rendszerét egyesíti a Smart-UPS VT energiamodullal, mely gyorsan cserélhető akkumulátorral és integrált energiaelosztással rendelkezik.


Az új InfraStruXure rendszer a gyorsabb telepítés érdekében rövid idő alatt összekapcsolható alkotóelemeket és üzemkész megoldásokat tartalmaz. A rendszer helyigénye minimális, és használatával csökkennek a működési, telepítési és bővítési költségek.

˝Az APC termékeinek választéka új termékkel, egy speciális UPS-el (szünetmentes áramforrással) egészült ki, amelynek reményeink szerint az amerikai és nyugat-európai tapasztalatokhoz hasonlóan Magyarországon is sikere lesz. Ezentúl az InfraStruXure-t nem kizárólag Symmetra PX szünetmentes áramforrással, hanem Smart UPS VT energiamodullal is tudjuk szállítani. Mindez még nagyobb választási lehetőséget kínál dinamikusan fejlődő ügyfélkörünk számára˝ – mondta el Bíró Viktor, az APC dél-kelet európai regionális menedzsere. ˝A Smart UPS VT hatásfoka magas szintű, kiemelkedően energiatakarékos, különösen a 100 %-osnál alacsonyabb terhelés mellett. A termék kifejezetten a hazai kisvállalatok érdeklődését keltheti fel, hisz éppen az ő igényeiket szolgálja ki legjobban. Ugyanakkor kiváló megoldás azoknak a nagyvállalati kirendeltségeknek, lerakatoknak is, ahol szükség van szervertermi infrastruktúrára˝ – tette hozzá Bíró Viktor.

Az APC új hálózat-kritikus fizikai infrastruktúrája (network-critical physical infrastructure – NCPI) hatékonyabb, működési költsége pedig alacsonyabb. Emellett számos innovatív tulajdonsággal bír, ilyen például az egy rack helyigényű felépítés, amely lehetővé teszi a rendelkezésre álló tér jobb kihasználását. Emellett új áramelosztási rendszerrel is rendelkezik, amely a könnyebb telepítést és a későbbi bővítést segíti elő. A futásidő méretezése érdekében a rendszerbe további, belső akkumulátorok is elhelyezhetők.

˝Azzal, hogy a díjnyertes Smart-UPS termékünket integráltuk az InfraStruXure architektúrával, rugalmas és gyors rendelkezésre állást biztosító megoldást hoztunk létre˝ – mondta el Dwight Sperry, az APC vállalati rendszerekért és üzleti hálózatokért felelős részlegének alelnöke. ˝A Smart UPS VT architektúrával rendelkező InfraStruXure tervezésekor azt tartottuk szem előtt, hogy a rendszer moduláris felépítésű és mérethez igazítható legyen. Így a felhasználók könnyen ki tudják a bővíteni a terméket az APC hűtési és környezet-felügyeleti megoldásaival, biztonsági termékeivel. A rendszer nagy energiasűrűsége, kis mérete és moduláris felépítése számos alkalmazáshoz nyújt ideális megoldást, legyenek azok akár nagy sűrűségű, katasztrófaelhárító – akár VoIP/IP-telekommunikációs alkalmazások˝ – tette hozzá Dwight Sperry.

Az InfraStruXure a Smart-UPS VT architektúrával kiegészítve ideális megoldás szerverszobák és kis adatközpontok, de akár távoli telephelyek, például regionális irodák számára is. Az InfraStruXure Smart-UPS VT architektúrája júliustól a világ legtöbb országában kapható, hazánkban 30 kVA és 40 kVA-es teljesítményű változatban kerül forgalomba.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés