Connect with us

technokrata

A jövő digitális nappalija – már ma

Laptop

A jövő digitális nappalija – már ma

A Sony Esprit a ˝stílus- és technológiatudatos˝ vásárlók egyre népesebb tábora számára készült, akik a fejlett műszaki megoldások mellett a stílus és a tudatos formatervezés szempontjai alapján választják meg a megvásárolandó termékeket.


A londoni Sony Design Centre által kifejlesztett és Tokióban megalkotott Esprit a legmodernebb európai lakberendezési stílusokat ötvözi a Sony hang- és látványtechnológiai megoldásaival.

Az Esprit sorozat első terméke a teljesen új design koncepcióval készült TAV-L1-es első osztályú otthoni szórakoztatórendszer. TAV-L1 amely egyedülálló, csúszó mechanikás, a hangsugárzókat és a DVD-lejátszót is magába foglaló előlappal rendelkezik. Használat közben a szuperkeskeny, 32 colos Bravia LCD TV természetesen mindig a helyén marad. Amikor tévét néz, vagy betesz egy DVD-t, az előlap automatikusan lesiklik, felfedve ezzel a hangsugárzókat és a DVD egységet, kiváló hangminőséget biztosítva a műsoroknak vagy filmeknek. Ezzel szemben, amikor CD-t vagy rádiót szeretne hallgatni, az előlap felemelkedik a képernyő elé, s így egy elegáns audioegységet formál, amely diszkréten meghúzódik a beépített állványon.

Ezenkívül a TAV-L1 Sony digitális technológiát alkalmazza, a külön hangsugárzók nélkül 2.1 csatornás virtuális térhangot létrehozó S-Force PRO Front Surround-ot. Ezáltal a készülék tökéletes, moziszerű térhangot szólaltat meg a nappaliban, anélkül hogy külön hangsugárzókat kellene felállítani, s így képes alkalmazkodni a modern, stílustudatos otthonok igényeihez.

A TAV-L1 képernyője HD-képes Bravia LCD, processzora pedig olyan különleges színtisztaságot biztosít, amely ma az elsők között van a piacon. A hangsugárzók fedele többféle kivitelben és designnal kapható, hogy a TAV-L1 megjelenése harmonizálható legyen a vásárlók otthonának egyéni színvilágával.

Európában a TAV-L1 2006 májusától kerül az elektronikai és a Sony Márkaboltokba . Az év során további Esprit modellek megjelenése várható.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák