Connect with us

Hirdetés

technokrata

A T-Kábel új területeken is bevezeti digitális kábeltelevíziós szolgáltatását!

Laptop

A T-Kábel új területeken is bevezeti digitális kábeltelevíziós szolgáltatását!

A digitális HBO csatornákon a Dolby Digital 5.1-es hangrendszer vételére nyílik lehetőség.

A 2005 év végi sikeres budapesti indulást követően 2006. július 1-jétől immár Szegeden, Békéscsabán, Orosházán, Gyulán, Hódmezővásáhelyen, Makón, Klárafalván, Ferencszálláson, Békésen és Dobozon is elérhetők a T-Kábel digitális kábeltelevíziós programcsomagjai.

Az új technológia segítségével az eddig hagyományos módon nézhető közel 45 csatornán kívül 24 új – közöttük több, Magyarországon máshol nem látható – műsorcsatorna lesz hozzáférhető, mégpedig digitális platformon, kép-, illetve hangminőségben. A digitális választékot a II. vagy a III. analóg programcsomag mellé igényelhetik az Ügyfelek.

Jelenleg öt tematikus műsorcsomag közül lehet választani aszerint, hogy mi áll az Ügyfél érdeklődésének középpontjában: az ismeretterjesztés (Globe), a mozi (Popcorn), a zene (Wave), a sport (Champion) vagy az erotika (Hot). A csomagok a következő csatornákat tartalmazzák: Globe (Discovery TravelLiving, Discovery Science Channel, Discovery Civilisation, TCM, Wine Channel, Performance), Popcorn (HBO, HBO2, Cinemax, Cinemax2), Wave (MTV Base, MTV2, MTV Hits, Extreme Sports Channel, Trace TV), Hot (XXL, Hustler TV, XXXtreme, Chasse et Peche, AB Moteurs, Motors TV), Champion (Sport Klub+, Vadászat és Horgászat, Eurosport 2, Sailing Channel, ESPN Classic, Extreme Sports Channel, AB Moteurs, Motors TV).

Ezek a csatornák már olyan kiegészítő szolgáltatásokkal nézhetők, mint a választható nyelv, vagy az elektronikus műsorújság, amely az adott tévéműsorról részletes információkat közöl, sőt a csatornák heti programját is megjeleníti. A műsorcsomagok árai 1300 forinttól 3900 forintig terjednek, és számtalan kedvezményes előfizetési konstrukció várja az egyszerre több csomagot választókat.

A digitális kábeltelevíziózáshoz szükséges átalakító vevőberendezésre (Set Top Boxra) havi 800 forintos bérleti díjat kell fizetni. A digitális HBO csatornákon a Dolby Digital 5.1-es hangrendszer vételére nyílik lehetőség.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés