Connect with us

technokrata

A GTS-Datanet a Cisco Systems eszközeit választotta

Laptop

A GTS-Datanet a Cisco Systems eszközeit választotta

A munkát az S&T Magyarország, a Cisco Sytems rendszerintegrációs partnere végezte, amely cég nemrégiben szerezte meg a Cisco Gold partneri minősítést.

A GTS-Datanet a Cisco Systems legnagyobb teljesítményű GSR hálózati eszközeit választotta magyarországi gerinchálózatának fejlesztéséhez. E két, egyenként 10G Ethernet és STM-16 (2.5Gbps) nemzetközi trönk forgalmat bonyolító eszköz biztosítja a kapcsolatot a GTS-Datanet ügyfelei és a világháló nemzetközi része között.

Ilyen nemzetközi kapacitás a régióban ritka, ami a GTS-Datanet regionális jelenlétét is erősíti. A fejlesztések hátterében a szolgáltatás-színvonal emelése áll: az internetszolgáltató további tervei között szerepel az ügyfeleknek nyújtott sávszélesség bővítése, illetve IP alapú multimédiás szolgáltatások bevezetése.

A GTS-Datanet a sávszélesség mellett a szolgáltatásainak körét is szélesíti, ennek jegyében hamarosan áttér egy új generációs, IP alapú ügyfélszolgálati call center-re. Emellett belső kommunikációs infrastruktúráját is a Cisco IP alapú megoldására váltja. Ezzel a technológiával akár videó hívások is bonyolíthatók, továbbá az IP telefonok intelligens kommunikációs eszközként is funkcionálnak. Az új megoldás jóval hatékonyabb ügyfélkiszolgálást tesz lehetővé, és operatív költségmegtakarítást jelent a GTS-Datanet számára.

„Büszke vagyok rá, hogy a GTS-Datanet a régióban is kiemelkedőnek számító technológiai háttérrel biztosítja szolgáltatásait ügyfelei számára” – mondta Szathmári Géza, a GTS-Datanet vezérigazgatója. „A cégen belüli fejlesztéseknek köszönhetően pedig IP alapú telefonhálózat váltja fel a költségesen üzemeltethető hagyományos megoldásokat” – tette hozzá.

„A GTS-Datanet és az Cisco Systems Magyarország évek óta szorosan együttműködik a magyarországi internetes infrastruktúra fejlesztésében” – mondta Papp István, a Cisco Systems Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója. „A most bejelentett fejlesztés jó példa arra, hogy a legújabb kommunikációs technológiák révén hogyan lehet egyre magasabb szintű szolgáltatásokat nyújtani.”Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák