Connect with us

Hirdetés

technokrata

100% a HEFOP-on: Ügyfelei és önmaga számára negyedmilliárdot nyert el az AAM

Laptop

100% a HEFOP-on: Ügyfelei és önmaga számára negyedmilliárdot nyert el az AAM

A Humánerőforrás Operatív Program (HEFOP) képzési pályázatának keretében az AAM Vezetői Informatikai Tanácsadó Zrt. ügyfelei számára és saját munkatársainak továbbképzésére összesen több mint 269 millió forint vissza nem térítendő Uniós támogatást nyert el.

A HEFOP pályázatai azon kevés lehetőségek közé tartoznak, melyek nagyvállalatok számára is módot adnak pályázati források bevonására, így az AAM Vezetői és Informatikai Tanácsadó Zrt. kifejezetten ajánlotta ügyfeleinek a lehetőséget. Mivel azonban az AAM-nél komoly hagyománya van a munkatársak folyamatos továbbképzésének, az is kézenfekvő volt, hogy a tanácsadó saját célokra is nyújt be pályázatot.

„EU Irodánk egy kivételével minden operatív program keretében nyújtott be már pozitív elbírálásban részesülő pályázatot” – mondta el Kiss Lilla, az AAM tanácsadója, aki hozzátette, hogy a pályázat kapcsán a vállalat számos új ügyfelet is szerzett, akik közül jó néhányan régebbi kliensek pozitív visszajelzése alapján vették igénybe a cég szakmai támogatását.

Az eredmények önmagukért beszélnek: az egyénileg és konzorciumokban pályázó 29 cég 14 sikeres pályázata nyomán az AAM 269,5 millió forintot nyert el ügyfelei, illetve saját munkatársainak továbbképzésére. „Mivel minden általunk benyújtott pályázat pozitív elbírálásban részesült, vállalatunk 100 százalékos sikermutatóval büszkélkedhet” – emelte ki Kiss Lilla, aki szerint a sikerben fontos szerepe van a megfelelő irányú megközelítésnek.

„A legtöbb pályázó egy meghatározott forráshoz keres projektötletet. Azonban mivel a pályázatok megírása jellemzően sok energiát és anyagi ráfordítást igényel, a javasolt út éppen ennek a fordítottja. Egy konkrét probléma, üzleti cél vagy várakozás megfogalmazása után érdemes megvizsgálni, hogy annak megvalósításához milyen támogatásokat lehet elnyerni” – fejtette ki a szakember.

Az AAM pályázatíró tevékenységét a közeljövőben várható második Nemzeti Fejlesztési Terv keretében meghirdetésre kerülő operatív programokra is kiterjeszti. A vállalat szakértői elsősorban olyan nagyobb volumenű projektek megvalósításához kívánnak segítő kezet nyújtani, ahol a megbízó a pályázatírás mellett támaszkodhat a cég informatikában, projektmenedzsmentben, valamint a közbeszerzésben szerzett tapasztalatára is.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés