Connect with us

technokrata

Új vezérigazgatók a Synergon élén

Laptop

Új vezérigazgatók a Synergon élén

A Synergon Informatika Rt. vezérigazgatói pozíciója mellett önálló lett a Synergon Csoport vezérigazgatói tisztsége.

A Synergon igazgatósága 2006. március 2-án tartott ülésén arról határozott, hogy az eddig egy személy (Czakó Ferenc) által ellátott vezérigazgatói és csoportszintű vezérigazgatói feladatkörök a korábbi terveknek megfelelően ezentúl személyi szinten is kettéválnak: a Synergon Informatika Rt. vezérigazgatói pozíciója mellett önálló lesz a Synergon Csoport vezérigazgatói tisztsége.

Az igazgatóság egyhangú döntéssel a Synergon Csoport vezérigazgatójának Radnóty Zoltánt, a Synergon Informatika Rt. vezérigazgatójának pedig dr. Tóth Zsoltot nevezte ki. Ezzel párhuzamosan Száray Loránt vezérigazgatói kinevezése 2006. április 18-i hatállyal közös megegyezés alapján megszűnik.

A Synergon igazgatósága áttekintette a csoportszintű és a tagvállalati szintű vezetői pozíciók szétválasztása következtében kialakult helyzetet, és újradefiniálta az új tisztségekhez kapcsolódó feladatköröket. Egyértelművé váltak az új feladatok, kialakultak az új tisztségekkel kapcsolatos pontos elvárások.

A Synergon Csoport vezérigazgatói pozíciójára Radnóty Zoltánt 2006. március 3-i hatállyal, a Synergon Informatika Rt. vezérigazgatói tisztségére pedig dr. Tóth Zsoltot 2006. április 18-i hatállyal nevezte ki.

Száray Loránt az elmúlt időszakban jelentősen javította a Synergon vállalatcsoport hatékonyságát, és meghatározó lépéseket tett a csoport regionális integrációjának irányába. Ezek az eredmények stabil alapot biztosítanak a vállalatcsoport további dinamikus fejlődéséhez.

Radnóty Zoltán (38) a Synergon igazgatóságának tagjaként kiválóan ismeri és érti a Synergon Csoport jelenlegi helyzetét és a megoldást igénylő feladatokat.

A kiváló pénzügyi és vállalati szakember korábbi pályafutása során széles körű tapasztalatot szerzett a vállalatértékelés, a vállalati kivásárlások és a külföldi befektetések területén, hiszen 2003 és 2005 között a Corvinus Nemzetközi Befektetési Rt. vezérigazgató-helyetteseként, ezt megelőzően pedig négy évig a Raiffeisen Értékpapír és Befektetési Rt. vezérigazgatójaként tevékenykedett.

Dr. Tóth Zsolt (46) jelentős multinacionális társaságok hazai leányvállalatainak informatikai igazgatójaként, illetve ügyvezetőjeként széles körű tapasztalattal rendelkezik a vállalatirányítás és az informatikai ágazat területén egyaránt, köszönhetően annak, hogy 2005 és 2006 között a Transcom Hungary Kft. vezérigazgató-helyettese, ezt megelőzően két évig pedig a GE Európai Szolgáltatási Központ informatikai igazgatója volt.

2004-ben GE European Operations Services CIO-jaként elnyerte a Vezető Informatikusok Szövetsége által adományozott „Az év főinformatikusa” címet.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp