Connect with us

technokrata

Új vezérigazgató a SaveAs Rt. élén

Laptop

Új vezérigazgató a SaveAs Rt. élén

Meghatározott stratégiai irányvonalának.

A SaveAs Rt taggyűlése Nagymihály Lászlót (43) nevezete ki vezérigazgatóvá, akinek feladata e minőségében többek között a cég működésének irányítása, a stratégiai irányvonalának meghatározása lesz a jövőben.

Nagymihály László az elmúlt három évben a Budapesti Elektromos Művek Rt Üzleti és Lakossági Értékesítési Igazgatóság igazgatójaként az ELMŰ és az ÉMÁSZ értékesítési stratégiáját alakította ki és hajtotta végre. 1998-tól négy éven keresztül a Pannon GSM Távközlési Rt. Értékesítési és Disztribúciós Igazgatóság Igazgatói posztját töltötte be. Fő feladata, az értékesítés stratégia kidolgozása és végrehajtása mellett a cég közvetlen és közvetett értékesítési tevékenységének irányítása.

Nagymihály László 1982-től villamosmérnöki tanulmányokat folytatott a Budapesti Műszaki Egyetemen, majd a Külkereskedelmi Főiskola Külkereskedelmi Áruforgalmi szakán szerzett üzemgazdász diplomát. A Magyar Kis és Középvállalkozások Regionális Egyesületének elnöke, magyar anyanyelvén kívül folyékonyan beszél angolul és németül. Nős, három gyermek édesapja.

Gautier Tamás a SaveAs Rt. elnöke a változással kapcsolatban a következőket nyilatkozta: „Teljesen természetes, hogy az elmúlt évek hosszú fejlesztési munkái után az értékesítés és a stratégiai célok elérése kapott főszerepet. Nagymihály László tapasztalatai, szakmai kompetenciái segíteni fognak, hogy teljesíteni tudjuk céljainkat.”Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák