Connect with us

technokrata

Lexmark X340: nagy sebességű mindenes

Laptop

Lexmark X340: nagy sebességű mindenes

A Lexmark bemutatta X340-es típusjelű lézer multifunkciós (MFP) eszközcsaládját, mely nagy sebességgel és komoly teljesítménnyel szolgálja a kis munkacsoportok hatékonyságának növelését.

A Lexmark X340 sorozat egyetlen kényelmes eszközben kínálja a nyomtatás, másolás, faxolás és lapolvasás (szkennelés) funkciókat, s mindez ráadásul könnyen megosztható a hálózaton több felhasználó között. Minimális helyigénye ideális választássá teszik a gyors multifunkciós teljesítményt igénylő kis alapterületű irodák számára.

A Lexmark X340 sorozat akár percenként 25 lapos (A4) sebességet kínál. Ráadásul a nagyobb nyomtatási mennyiségekkel számoló felhasználók választhatják a Lexmark X342n modellhez a 6.000 oldalas festékkazettát is a még kedvezőbb lapköltség érdekében.

Az üzleti felhasználóknak készülő Lexmark X340 sorozat része a PCL 6 emuláció (DOS-alkalmazásokhoz), 64 MB-os standard memória és a nagysebességű USB 2.0 csatlakozó, hogy a komplex feladatokat is gyorsan teljesítse. 33,6 Kbps sebességű modem és 10 fax gyorstárcsázó gomb biztosítja a zökkenőmentes és könnyű faxolást, a beépített 50 lapos automatikus lapadagoló pedig időt takarít meg a felhasználónak. A Lexmark X340 sorozat opcionális 550-lapos fiókkal is kiegészíthető, amelybe belefér az elterjedtebb papírfajták teljes 500 oldalas csomagja.

A legkülönfélébb formátumú – akár színes, akár fekete-fehér – dokumentumok könnyű beolvasása érdekében a Lexmark X340 sorozatot legal méretű (216×356 milliméter) síkágyas lapolvasó teszi teljessé. A csomag része egy professzionális dokumentum-menedzsment szoftver is, amely az elektronikus adatok kezelését, illetve a beolvasott dokumentumok PDF-formátumra konvertálását egyszerűsíti le.

Az 50 lapos lapadagoló és az opcionálisan akár 800 lapra bővíthető bemeneti kapacitás révén irodai másológépként is ideális választás a Lexmark X340 sorozat, amely percenként 25 lapos A4-es másolási sebességet kínál, kicsinyítési-nagyítási tartománya pedig 25-400 %-ig terjed.Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom