Connect with us

Webáruház kis-és középvállalatok számára

Laptop

Webáruház kis-és középvállalatok számára

A Revolution Software a hazai piacon kategóriájában egyedülálló webáruház szoftvert mutatott be kis- és középvállalatok számára.

A WebCom fejlesztésében, a Microsoft Dynamics NAV (Navision) vállaltirányítási rendszerhez készült iReady webáruház-szoftver egyedülálló abban a tekintetben, hogy kifejezetten a kis- és középvállatok igényeit figyelembe véve készült. Az iReady olyan tartalommenedzsment rendszerrel egybeépített e-kereskedelmi megoldás, amellyel egyaránt kialakítható a cég webportálja, B2B vagy B2C webáruháza és Intranet rendszere is. A megoldás különlegessége, hogy kifejezetten egy célzott ERP rendszerhez készült, így képes kihasználni egy webáruház és egy vállalatirányítási rendszer kapcsolatából adódó minden lehetőséget. Az iReady a Dynamics NAV mellett képes XML adatformátumban – kisebb hatékonysággal ugyan –, de más gyártók ERP rendszereivel is adatcserét folytatni.

A rendszer felépítésének köszönhetően a weboldalak karbantartása nagyon egyszerű, a cég alkalmazottainak csupán a Dynamics NAV és az MS Office kezeléséhez szükséges ismeretekkel kell rendelkezniük. A vállalatirányítási rendszerben létrehozott áruk és azok adatai (árak, raktárkészlet) automatikusan és azonnal megjelennek a webáruházban is, így ez gyakorlatilag nem kíván semmilyen további erőforrást a felhasználók részéről. A tartalom-menedzsment sem a programozók kiváltsága: a vállalat dolgozói (megfelelő jogosultsággal) a WEB-en keresztül, az Office eszközöknél megszokott egyszerűséggel alakíthatják át és szerkeszthetik a portál egyes elemeit.

Az iReady a belépési cél függvényében különböző szerepkörökbe sorolja a felhasználókat, amelyekhez egyedi felület alakítható ki, de például az adatokhoz és dokumentumokhoz való eltérő hozzáférési vagy jóváhagyási jog is megadható. Így a beléptető regisztrációt követően az egyes szerepköröknek megfelelően különböző felület és tartalom jelenik meg, például egy üzleti partner esetén egy B2B felület, míg egy magánszemély esetén a vásárlóknak készült webáruház. Így egyszeri tartalom-menedzsment munkával egyszerre több felhasználói kör is karbantartható, ami jelentős költségmegtakarítást eredményez. Az iReady webáruházat Európa számos országában, valamint Kanadában és az Egyesült Államokban is sok vállalat használja. A rendszer felhasználói közt megtalálhatók elektronikai alkatrész-áruházak, babaáruházak, de olyan nemzetközi cégek is, mint a BASF csoport, vagy az Astral Music csoport, amely több különböző tematikus zenei webáruházat üzemeltet – például egyet kifejezetten DJ-k részére.

A rendszer nagyrészt előre konfigurált, ugyanakkor lehetőséget ad a speciális igények kielégítésére is. Az általános – és korántsem minimális – igényeket figyelembe véve a rendszer üzembe-állítási költsége és időszükséglete csökkenthető a piacon kapható más keretrendszerekkel szemben. Az iReady árában is a KKV-k lehetőségeihez alkalmazkodik; a webáruház egyes elemei már 2 millió forinttól bevezethetők. A teljes megoldás alapára 4 millió forint, ami speciális, egyedi megoldásokkal kiegészítve akár 10 millió forint is lehet, amire már érdemes pályázati forrást is igénybe venni.

Pályázati lehetőségek
A KKV-k számára a vállalatirányítási rendszerek mellett több más informatikai megoldás bevezetéséhez állnak még nyitva GVOP-s pályázatok, melyekből összesen mintegy 3 milliárd forint még nem került elbírálásra. A Vállalaton belüli elektronikus üzleti rendszerek keretében kiírt 2,5 milliárd forintból a mai napig 1,6 milliárd forint került kiosztásra. Az Üzleti partnerek közötti e-kapcsolat fejlesztésére meghirdetett 2,5 milliárd forintra pedig 196 beérkezett pályázatból 37 cég kapott eddig pozitív elbírálást, összesen 400 millió forint értékben.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda
mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő