Connect with us

technokrata

Új színes lézernyomtató a Lexmarktól

Laptop

Új színes lézernyomtató a Lexmarktól

A Lexmark bemutatta C500n típusjelű színes lézernyomtatóját, mely kis és középvállalkozások (KKV) felhasználóinak kínál sokoldalú, megbízható nyomtatást nagy sebességgel, kiváló minőségben és elérhető áron.


Az igen kedvező árú Lexmark C500n nyomtatási sebessége fekete-fehér oldalak esetén eléri percenként a 31 lapot (lpp), színes oldalak esetén pedig a 8 lpp értéket, így akár központi nyomtatóként is szolgálhat azon vásárlóknak, akik színesben is kívánnak nyomtatni, és egyúttal nagy mennyiségű fekete-fehér nyomtatásra is szükségük van. Ráadásul a Lexmark C500n modell alapkiépítésben hálózati nyomtató, így könnyen megosztható kis munkacsoportok több felhasználója közt a költségek további csökkentése érdekében.

A Lexmark C500n szabad kezet ad a felhasználónak, hogy a színes nyomatokat teljes mértékben saját igényei szerint készíthesse el; külön állítható a fekete, a kék, a bíbor és a sárga szín intenzitása. Élethű színes fotók és grafikák nyomtatásához lehetőség van 1200×600 dpi megnövelt felbontási minőség beállításra is.

A Lexmark C500n gyors, gazdagép-alapú meghajtójával gyorsan készíti el a dokumentumokat, zökkenőmentes használatát pedig a Lexmark helyszíni garanciája biztosítja.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák