Connect with us

Integrált ATI grafikás új AM2 alaplap

Laptop

Integrált ATI grafikás új AM2 alaplap

Az Elitegroup Computer Systems (ECS) bemutatta új alaplapját, az RS485M-M-et, mely ATi Radeon Xpress 1100-as chipsettel rendelkezik.


A lap támogatja az AMD új AM2-es processzorait, és az integrált ATi VGA-kártyának köszönhetően csúcsminőségű 3D-s grafikai teljesítményt nyújt, így mellé külön videókártya már nem szükséges. Az RS485M-M azok számára készült, akik a legújabb 3D-s grafikai megoldásra vágynak külön kártyák megvásárlása nélkül. Az alaplap egyike az első Windows Vista kompatibilis termékeknek, így a felhasználók teljes mértékben kiaknázhatják majd az új operációs rendszer megújított grafikus interfészének minden előnyét.

Az RS485M-M támogatja az AM2-es verziójú Athlon FX, Athlon 64 X2 és Athlon 64 , valamint az új AM2 Energy Efficient (energiatakarékos) processzorokat. Az AMD új CPU-i mindössze 35, illetve 65 W-ot fogyasztanak. A socket 939-es és 754-es alaplapokkal ellentétben az RS485M-M támogatja a kétcsatornás DDR2-533, 667 és 800 MHz-es SDRAM memóriát, amely nagyban fokozza a rendszer összteljesítményét.

Az RS485M-M az ATi új SB460-as déli hídját használja, így 2 Ultra DMA133/100/66- és 4 SATA-szabványú eszköz csatlakoztatható hozzá. A HD Audio funkció ráadásul lehetővé teszi az AMD Live! digitális médiaplatformjának használatát, így a videók és zenék lényegesen könnyebben kezelhetők a számítógépen.

Az RS485M-M az ECS RS482-M alaplap továbbfejlesztett verziója, amely megőrizte elődje számos nagyszerű szolgáltatását, ám annál sokkal fejlettebb integrált grafikai képességekkel rendelkezik, amely garantálja a következő generációs játékok zavartalan futását. Azoknak, akik egy teljesítmény tekintetében kompromisszumot nem ismerő, ugyanakkor kiemelkedő ár/érték arányú alaplapot keresnek, az RS485M-M tökéletes választás lehet.

A fentieken kívül az alaplap tartalmazza az Intel Memory Pipeline technológiáját, amely lehetővé teszi a DDR2-es memóriák használatát kétcsatornás módban, valamint egy-egy 16-szoros és 1-szeres PCI-E slot-ot, integrált videókártyát, RAID0-t és RAID1-et a hatékony tárolás érdekében, 8 USB 2.0 portot, 4 Serial ATA csatlakozót a villámgyors adatátvitelért, csúcsminőségű ALC655 hatcsatornás audio-rendszert, 8100C 10/100M LAN-vezérlőt a problémamentes hálózati működésért, valamint a tuningolást számos módon elősegítő BIOS-t.

Az ECS alaplapjai mindenben megfelelnek a szigorú RoHS-tanúsítvány követelményeinek, azaz kiváló teljesítményüket környezetbarát anyagok és gyártástechnológia használatával érték el.

Az RS485M-M 2006 júliusától lesz elérhető, várhatóan 21.490 forintos ajánlott fogyasztói áron.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom