Connect with us

Hirdetés

technokrata

Játékőrülteknek szánt vadonatúj alaplap

Laptop

Játékőrülteknek szánt vadonatúj alaplap

Az Elitegroup Computer Systems (ECS) bejelentette AM2-kompatibilis ATX alaplapját, mely Nvidia nForce 590 SLI chipsettel van ellátva.


Az új AM2-es CPU-kat támogató KN3 SLI2 az Nvidia nForce 590 SLI chipset-jével együttműködve két teljes sávszélességű PCI-E slotot nyújt.

A KN3 SLI2 támogatja az AM2-kompatibilis Athlon FX, Athlon 64 X2, Athlon 64 és Sempron, valamint az új AM2 Energy Efficient (energiatakarékos) processzorokat. Az AMD új CPU-i mindössze 35, illetve 65W-os fogyasztásúak. A socket 939-es és 754-es alaplapokkal ellentétben az KN3 SLI2 támogatja a kétcsatornás DDR2-533, 667 és 800 MHz-es SDRAM memóriát, ezzel is nagyban fokozva a rendszer összteljesítményét.

A KN3 SLI2 teljesíti az AMD Live! digitalis médiaplatformjának követelményeit is, így a videók és zenék kezelését és használatát lényegesen könnyebbé teszi a számítógépen. Kiemelkedő grafikai képességei mellett a KN3 SLI2 nyolccsatornás audio-rendszerrel és számos I/O és tárolási szolgáltatással bír, így játékosok, teljesítményőrültek és digitális szórakoztatóközpontot építők számára egyaránt kiváló választás.

A KN3 SLI2 tuningolhatósága minden korábbit meghaladó mértékű, ráadásul ez egyszerűen, az ECS I.O.C. (Instant Overclocking Controller) rendszerének segítségével történhet meg, amely automatikusan növeli a processzor frekvenciáját a CPU-terhelés függyvényében, így kényelmével a tapasztalatlan, míg konfigurálhatóságával a rutinos tuningolók kedvencévé válhat. A KN3 SLI2 része az Nvidia ˝Tritium˝ platformjának, amely kiemelkedő teljesítményt garantál. A Tritium déli hidak, grafikus kártyák és memóriák tökéletesen megfelelnek a tuningolók igényeinek, mind a teljesítmény, mind a stabilitás, mind a konfigurálhatóság terén.

A KN3 SLI2 egyéb szolgáltatásai közül még fontos kiemelni a Realtek ALC883 HD Audio-kompatibilis nyolccsatornás audio-rendszert, a 6 darab 3 Gb/s sebességű SATAII csatlakozót, a 8 USB 2.0 portot, a Dual Gigabit Ethernet-et, RAID 5 támogatást, 2 Firewire, valamint a 2 (optikai és koaxiális) S/PDIF-csatlakozót (Sony/Philips Digital Interface Format).

A KN3 SLI2 2006 júliusától lesz elérhető, előreláthatólag 36.990 forintos áron.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés