Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új tintasugaras multifunkciós Lexmark készülékek

Laptop

Új tintasugaras multifunkciós Lexmark készülékek

Az új Lexmark X3470 és X2470 tintasugaras multifunkciós eszközök az egyik legjobb ár-érték arányt kínálják a piacon – közvetlen fotónyomtatással, és általános nyomtatási, lapolvasási és másolási funkcionalitással.


A X3470 és X2470 modelleknek része az új Lexmark Web Toolbar is, amely meggyorsítja és megkönnyíti az internetes oldalak, szövegek és képek nyomtatását.

Lexmark X3470
Az új Lexmark X3470 tintasugaras multifunkciós eszközt azon otthoni felhasználók számára tervezték, akik megbízhatóságot és széleskörű funkcionalitást igényelnek elérhető áron. A fejlett fotófunkciókat, akár 17 lpp sebességet, és 48 bites színes lapolvasást (szkennelés) és másolást kínáló sokoldalú X3470 tökéletes választás azoknak, akik minden feladatot egyetlen eszközzel szeretnének elvégezni. PictBridge csatlakozó, memóriakártya nyílások és a Lexmark szkennelhető fotó próbanyomat oldala segítségével a fotónyomtatás az X3470-en gyerekjáték. Közvetlenül a memóriakártyáról kinyomtathatunk egy próbanyomat oldalt fényképeink miniatűrjeivel, majd azon megjelölve választhatjuk ki a kinyomtatandó képeket. A lapot beszkennelve automatikusan elkészülnek keretnélküli, 10×15 centiméteres fényképeink.


Lexmark X2470
Az X2470 a Lexmark új három-az-egyben nyomtatója, egyetlen rugalmas és kompakt egységben kínálja a közvetlen fotónyomtatást, lapolvasást és másolást – kategóriájában a legjobb áron. Kiváló választás otthonra, ahol többen is használják e funkciókat, hiszen az X2470 akár 17 lpp sebességgel nyomtat és másol, a lapolvasás pedig mindössze egyetlen gombnyomást igényel. Jól hozzáférhető előlapi PictBridge csatlakozójába közvetlenül csatlakoztathatunk digitális fényképezőgépet, s egyetlen gombnyomással nyomtathatunk keretnélküli, 10×15 centiméteres fényképeket.

Az X3470 és X2470 egyaránt a Lexmark által fejlesztett #1 tintapatront használja, mely szép fényképeket, színes grafikákat és szöveget nyomtat egyetlen festékpatronnal, kiiktatva a többféle patron keresgélésével járó vesződséget és költségeket.

Új Web eszköztár (toolbar)
A Lexmark X3470, illetve X2470 modellek megvásárlásával a felhasználó egyúttal az új Lexmark Web Toolbar birtokosa is lesz, amely leegyszerűsíti az internetes oldalak, szövegek valamint fényképek formázását és nyomtatását. A felhasználó néhány kattintással kiválaszthatja, hogy mit kíván kinyomtatni kedvenc weboldaláról, kiiktatva a hirdetéseket és egyéb nemkívánatos elemeket. Böngészés közben könnyedén kijelölheti, mely teljes oldalakat vagy esetleg csak szövegrészeket kívánja kinyomtatni, a szegélyek levágása nélkül. A Lexmark Web Toolbar lehetőséget ad a fényképek méretezésére, illetve normál vagy vázlat minőségű nyomtatási mód kiválasztására is.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés