Connect with us

Tartsuk kézben az irodai dokumentum-feldolgozást

Laptop

Tartsuk kézben az irodai dokumentum-feldolgozást

A Ricoh új dokumentumkezelő szoftverkészlete négy különálló modult tartalmaz, melyet úgy terveztek, hogy külön-külön, vagy akár együtt is tudjanak dolgozni annak érdekében, hogy teljes mértékben racionalizálják és elősegítsék az irodai dokumentum-feldolgozást.

Manapság egy irodai munkafolyamat nem más, mint egymásra épülő folyamatok struktúrája, az inputtól, a szerkesztéstől és tárolástól, az információ visszanyeréséig és szétosztásáig. A Ricoh új szoftverkészlete megfelelő eszközöket ajánl ezen folyamatok mindegyikének optimalizálásához: ScanRouter EX Professional, ScanRouter DocumentServer, ScanRouter Web Navigator és DeskTopBinder Professional.

A teljes mértékben konfigurálható ScanRouter EX Professional elősegíti a Ricoh Aficio gépeken keresztül a dokumentumok digitalizálását, ezt követően pedig a digitális fájlokat tovább lehet irányítani a hálózat bármely output rendszerére. A ScanRouter EX Professional támogatja az olyan hitelesítési rendszereket, mint pl. a Windows NT, tehát a hozzáféréseket a kívánalmaknak megfelelően lehet korlátozni. Akár ötven felhasználó férhet hozzá egyidejűleg a rendszerhez, amely nem kevesebb mint 1,5 millió dokumentum tárolására képes akár 50,000 különböző könyvtárban.

A ScanRouter DocumentServer lehetővé teszi a dokumentumok életútjának követését. A funkciók skálája kiterjed a be- és kijelentkezésektől, a verziófrissítéseken, indexeléseken és szövegkeresésen keresztül egészen az adatok visszanyeréséig, könyvjelzők létrehozásáig és a formátumkonverzióig. A DeskTopBinder Professional elérhetővé teszi a szerkesztést, a kép esetleges ferdülésének korrekcióját, tisztaságát, kommentár hozzáfűzését, és indexelését.

A ScanRouter Web Navigator lehetővé teszi a webböngészőn keresztüli dokumentumkezelést, ami azt jelenti, hogy nincs szükség extra szoftver telepítésére.

A Document Solutions szoftverkészlet a Ricoh irodai szoftvercsaládjának legújabb tagja.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

hono

SmartPhone

A HONOR 20 augusztus 1-től kapható Magyarországon

2019. július 22. hétfő
Sony A7R

Kamera

61 megapixeles fényképezőgép a Sonytól

2019. július 22. hétfő
longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019

Dotkom