Connect with us

Hirdetés

technokrata

Canon DR-2580C: síkágyas szkenner újdonság

Laptop

Canon DR-2580C: síkágyas szkenner újdonság

A DR-2580C tavalyi sikeres piaci felfutása után a Canon Europe bejelentette, hogy dokumentum-beolvasó készülékét új, A5-ös méretű síkágyas beolvasási lehetőséggel is kibővítette.


Olyan vállalatok és szervezetek részére fejlesztették ezt a készüléket, amelyeknek azonosítási célra és általános üzleti használatra szükséges az adatok rögzítése (például: útlevél-ellenőrzés, bankszektor, autókölcsönzés). A DR-2580C sokoldalú, megbízható és költséghatékony beolvasást biztosít minden típusú dokumentum esetén.

A DR-2580C sokoldalúsága azt jelenti, hogy a felhasználó az útlevéltől a számlákig egy sor dokumentumtípus beolvasását végezheti el a készülékkel. Mivel a hagyományos papírút mellett síkágyas papíradagolásra is lehetőség van, így az eszköz már A4-es és A5-ös méretű, valamint 7 centimétertől akár 100 centiméterig terjedő hosszúságú dokumentumok beolvasására alkalmas. A papíradagolás még hatékonyabb az ultrahangos kettős-adagolás érzékelésnek köszönhetően, amivel a képek elvesztése megakadályozható, és a felhasználó dokumentumkötegeket is gyorsan és megbízhatóan olvastathat be.

A DR-2580C vásárlói megkapják a Canon CapturePerfect 3.0 és az Adobe Acrobat 7.0 Standard szoftvereket is.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés