Connect with us

technokrata

Canon DR-2580C: síkágyas szkenner újdonság

Laptop

Canon DR-2580C: síkágyas szkenner újdonság

A DR-2580C tavalyi sikeres piaci felfutása után a Canon Europe bejelentette, hogy dokumentum-beolvasó készülékét új, A5-ös méretű síkágyas beolvasási lehetőséggel is kibővítette.


Olyan vállalatok és szervezetek részére fejlesztették ezt a készüléket, amelyeknek azonosítási célra és általános üzleti használatra szükséges az adatok rögzítése (például: útlevél-ellenőrzés, bankszektor, autókölcsönzés). A DR-2580C sokoldalú, megbízható és költséghatékony beolvasást biztosít minden típusú dokumentum esetén.

A DR-2580C sokoldalúsága azt jelenti, hogy a felhasználó az útlevéltől a számlákig egy sor dokumentumtípus beolvasását végezheti el a készülékkel. Mivel a hagyományos papírút mellett síkágyas papíradagolásra is lehetőség van, így az eszköz már A4-es és A5-ös méretű, valamint 7 centimétertől akár 100 centiméterig terjedő hosszúságú dokumentumok beolvasására alkalmas. A papíradagolás még hatékonyabb az ultrahangos kettős-adagolás érzékelésnek köszönhetően, amivel a képek elvesztése megakadályozható, és a felhasználó dokumentumkötegeket is gyorsan és megbízhatóan olvastathat be.

A DR-2580C vásárlói megkapják a Canon CapturePerfect 3.0 és az Adobe Acrobat 7.0 Standard szoftvereket is.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp