Connect with us

Canon DR-1210C: egyszerű dokumentum-beolvasás színesben is

Laptop

Canon DR-1210C: egyszerű dokumentum-beolvasás színesben is

A Canon Europe új, színes dokumentumok beolvasására is alkalmas készülékkel bővítette kínálatát.


A DR-1210C modellel a Canon a munkacsoportokban dolgozó felhasználókat célozza meg – a cég ezen a területen az eddig elért piac további növekedésre számít. A DR-1210C készüléket annak az új, fejlődésben lévő piaci szegmensben tevékenykedő felhasználók számára fejlesztette, amelyet ˝al-munkacsoport˝ néven határozott meg.

A Canon fejlesztői a DR-1210C készüléket az általános SoHo és SME vállalatoknak szánják, mivel az eszköz kétféle rugalmas beolvasási funkciót kínál. Az automatikus dokumentumadagoló (ADF) a kötegek hatékony beolvasását biztosítja, a síkágyas beviteli lehetőség pedig a különféle nyomtatott dokumentumok (például útlevelek, névjegykártyák, könyvek) beolvasására teszi alkalmassá a készüléket. Ez a kettős funkció azt teszi lehetővé, hogy az eszköz a lehető legnagyobb termelékenységet nyújtsa, ugyanakkor sokoldalúan legyen alkalmazható. Kategóriájában a legnagyobb napi és havi terhelhetőséget felmutató dokumentum-szkenner, ugyanakkor a DR-1210C percenként 12 oldal sebességgel olvas be színesben, feketében és szürkeskálával egyaránt 300 dpi felbontással – míg legnagyobb felbontása akár 600 dpi is lehet.

A készülék egyszerű használhatóságát jelentősen növeli a három előre rögzített feladat elérését felkínáló kezelőgomb: közvetlen beolvasás nyomtatáshoz / file-ba / e-mail üzenetbe. Ezen felül további 50 személyre szabható parancs adható meg (például megadott fájlba vagy e-mail címre történő beolvasás).

Az installálás a készülékhez mellékelt telepítési útmutatónak, valamint az Easy Installer szoftvernek köszönhetően igen egyszerű. A dobozban megtalálható még a Presto! BizCard Reader is, ezzel a szoftverrel akár nyolc névjegykártya is egyszerre olvastatható be, majd hatékonyan kinyerhetők az üzleti kapcsolatok egyedi adatai. Beolvasás után az adatok kijelölt kapcsolattartói adatbázisba kerülnek, ahonnan már könnyen kikereshetők. További mellékelt szoftver az ágazatvezető Adobe Acrobat 7.0 Std, a Canon CapturePerfect 3.0, valamint az OmniPage SE (version 4).Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom