Connect with us

Média Hungary 2006

Laptop

Média Hungary 2006

A digitalizáció jogi és üzleti kérdéseiről.

A Média Hungary 2006 konferenciát május 23-24. között a Club Tihanyban rendezik a digitális robbanás jogi és üzleti kérdéseiről. Az „Amikor felborul a keljfeljancsi” mottóval jegyzett konferencián kereskedelmi és közszolgálati médiumok képviselői, állami szereplők, médiapolitikusok és elméleti szakemberek véleményének ütköztetésével elemzik a digitális médiára való áttérés kérdésköreit. Lomnici Zoltán (Legfelsőbb Bíróság) köszöntőjében és előadásában az igazságszolgáltatás és a média kapcsolatáról, valamint a bíróságok jövőbeni kommunikációs politikájáról beszél. Ezt követően Cseresnyés János (RTL Klub) osztja meg tapasztalatait a Kulcsár-ügy médiakezeléséről, avagy arról hogy vajon tanult-e a bíróság korábbi keserű tapasztalataiból.

A hazai média legjelentősebb és legnagyobb létszámú szakmai tanácskozásán többek között szó lesz még a médiaüzlet polarizációjáról, valamint a kereskedelem és reklámértékesítés kapcsolatáról. Fenyves Tamás (ZoneVision), Gábor Iván (Café Reklám), Megyeri András (Viasat3), Nink László (Initiative) és Lukács Csilla-Vadas Mihály (ATV) fórum keretében értekeznek arról, hogy hogyan maradhatnak életben a nem országos és a tematikus, format csatornák és egyáltalán honnan találnak maguknak megfelelő pénzforrást. Ezt követően Baló György (MTV), Gajdics Ottó (HírTV), Kert Attila, Kotroczó Róbert (RTL Klub), Stumpf István (Századvég) és Ujhelyi István (MSZP) beszélgetnek arról, hogy torzít, elvesz vagy hozzáad bármit is a média a politikához vagy a politika a médiához. Vitájuk vezérfonala, hogy mikortól kell közvetítőnek lennie és mikortól kell moderátor szerepet betöltenie a médiának, azaz a hiteles tájékoztatás.

A konferencián a reklám-, pr- és médiaügynökségek szakemberei, közvélemény-kutatók, a hazai és multinacionális cégek és intézmények kommunikációs szakembereivel, állami szereplőkkel, médiapolitikusokkal és elméleti szakemberekkel közösen elemzik a digitális médiára való áttérés kérdésköreit. Neves magyar és külföldi előadók bevonásával a tanácskozás alkalmával – többek között – szó lesz a médiatörvényről és más, a médiumokat érintő jogi szabályozóról, a hír- és egyéb műsorok készítéséről a gyorsan változó digitális világban. Az előadások és viták során a magyarországi televízió- és rádiótársaságok vezető szakértői, döntéshozói, jogi irodák munkatársai a szakmai szervezetek képviselői és a kábelcsatornák üzemeltetői fejtik ki álláspontjukat.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom