Connect with us

Cisco-Microsoft: CRM KKV-k számára

Laptop

Cisco-Microsoft: CRM KKV-k számára

A Cisco és a Microsoft integrált ügyfélkapcsolat-kezelő megoldást mutatott be KKV-k számára.

A Cisco Unified Communications és a Microsoft Dynamics CRM rendszerének integrálásával a kis- és középvállalatok növelhetik működési hatékonyságukat és magas színvonalú ügyfélkezelést vezethetnek be.

A Microsofttal folytatott együttműködés eredményeképpen a Cisco Systems bemutatta a Cisco Unified CRM Connector 3.0 CRM-alkalmazását, amelyet a Microsoft Dynamics CRM 3.0-val integráltak. Az új megoldás révén a kis- és középvállalatok a bejövő és kimenő hívások során villámgyorsan hozzáférhetnek az ügyféladatokhoz, így a hatékonyabban működés mellett ügyfeleiknek is jobb kiszolgálást biztosíthatnak.

A Cisco Unified CRM Connector 3.0 átfogó információkat szolgáltat a hívó ügyfélről, beleértve jelenlegi és korábbi vásárlásait, az értékesítési adatokat, a megrendelések állapotát, az ügyfélkapcsolatokat, illetve a számlázási adatokat. Amikor a Cisco Unified CallManager vagy a Cisco Unified CallManager Express hívásvezérlő fogadja a hívást, a Cisco Unified CRM Connector 3.0 automatikusan kapcsolódik a Microsoft Dynamics CRM-rendszerhez, majd előugró ablakokban megjeleníti az ügyfélkapcsolat eddigi adatait és a korábbi telefonhívásokat, így az ügyintéző az előzmények ismeretében bonyolíthatja le az aktuális hívást. Ugyanezek az adatok és funkciók távoli eléréssel is rendelkezésre állnak, ezáltal a külső helyszíneken dolgozó értékesítési és szervizmunkatársak gyorsan lehívhatják az információkat a hálózatról. Az új ügyfél-információkat vagy a telefonhívás adatait ezután visszatöltik a rendszerbe, így azok az adott ügyféllel történő következő kapcsolatfelvétel esetén az ügyintéző rendelkezésére állnak.

A Cisco Unified CRM Connector 3.0 jellemzői
A Cisco Unified CRM Connector 3.0 legújabb funkciói között található innovatív IP-alapú szolgáltatás az ügyféltörzsben megtalálható telefonszámról érkező hívás esetén automatikusan elküldi az adott ügyfélhez tartozó összes információt a Cisco Unified IP-telefonokra. Az IP-telefon kereső és kijelző szolgáltatásával a felhasználók bármelyik, XML-kód megjelenítésére képes IP-telefonon megtekinthetik az ügyféladatokat. További szolgáltatásként rendelkezésre áll a gyors és könnyen használható „kattintásos tárcsázás”, amellyel megjeleníthetők a CRM-kapcsolatok korábbi adatai és a hívásidőtartam is, valamint rögzíthetők a hívással kapcsolatos részletes adatok. A Cisco Unified CRM Connector 3.0 emellett a kapcsolódó hívásadatokat automatikusan feltölti a Microsoft CRM-adatbázisába.

Az automatikus nyomkövetési funkció segítségével pedig a felhasználó történeti összefüggésében láthatja az adott ügyféllel kapcsolatos valamennyi korábbi kommunikációt.
A Cisco Unified CRM Connector 3.0 a Cisco Unified CallManager Express, a CallManager és a Contact Center Express alkalmazásokhoz rendelhető meg. Az új CRM-alkalmazás automatikusan felismeri az adott Cisco IP-platformot. A megoldás számos Cisco IP-telefonnal használható, kezdve a belépő szintű 7902G-től egészen a színes kijelzős 7970G modellig.

Értékesítési partnerek együttműködési lehetőségei
A Cisco egyidejűleg bejelentette a Cisco- és Microsoft-partnerek számára elindított FastStart nevű programot, amely a Cisco Unified Communications és a Microsoft Dynamics CRM-megoldások értékesítéséhez nyújtanak segítséget. A két vállalat együttműködése eredményeként létrejött egy olyan kiterjedt értékesítési és önkiszolgáló webhely a partnerek számára, amely a kis- és középvállalatoknak szánt átfogó megoldások hatékony bevezetéséhez kínál támogatást.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom