Connect with us

Az Epson legjobb szkennere és nyomtatója

Laptop

Az Epson legjobb szkennere és nyomtatója

Az Epson három díjat kapott az egyik legtekintélyesebb szervezet, a TIPA 2006-os díjkiosztóján.

Az Epson Perfection V750 Pro szkenner a ˝Legjobb síkágyas fotószkenner˝, az Epson Stylus Photo RX640 a ˝Legjobb A4 multifunkciós fotónyomtató˝, az Epson UltraChrome K3 pedig a ˝Legjobb nyomtató technológia˝ címet kapta.

A TIPA jelenleg 31 publikációból áll, így a legnagyobb és legbefolyásosabb fotós sajtószövetség Európában. A magazinok szerkesztői letesztelik a díjakra jelölt termékeket, majd évente egyszer találkoznak és eldöntik, hogy közülük melyek a legjobbak Európában.

A TIPA az alábbi okok miatt hirdette ki győztesnek az Epson termékeit:


Epson Perfection V750 Pro
˝Az új Epson Perfection V750 Pro kiváló síkágyas szkenner profi- és hobbifotósok számára egyaránt. Dupla lencserendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a nagyfelbontású, 6.400 dpi-s filmszkennelést, valamint a 4.800 dpi-s reflektív szkennelést is. A 4.0-ás optikai denzitás a profik igényeit is kielégíti, és még a legárnyékosabb területeken is képes rögzíteni a részleteket. Az optikákra felvitt tükröződésmentesítő réteg kiküszöböli a szellemképeket, miközben a nagy tükrözőképességű tükör javítja a szenzornál beolvasott kép minőségét, ami a nagyobb sebességben is megnyilvánul. A készülék minden filmformátumot kezel egészen 20×25 centiméterig, és négy 35 milliméteres filmcsík, illetve diafilmtartó, valamint közép- és nagyformátumú film számára készült tartó is tartozik hozzá. A készüléken található beépített USB 2.0, illetve FireWire csatlakozó, amelyek biztosítják a gyors adatátvitelt˝.


Epson Stylus Photo RX640
˝Az Epson Stylus Photo RX640 egy fotónyomtató és egy 3.200 dpi-s szkenner ötvözete, amelybe egy levilágító egységet építettek. A szkennelést az Epson Easy Photo Fix technológiája javítja, amely automatikusan helyreállítja a színeket a kifakult fotókon és filmeken. Az Easy Photo Fix tartalmaz még por- és karceltávolító funkciót is negatív, illetve pozitív filmek beolvasásakor. A nyomtatás további könnyítése érdekében az Epson PhotoEnhance Technology eljárása automatikusan észleli a képtípust, és ennek megfelelően szabályozza a kép fényességét és kontrasztját. A nagyfelbontású 2,5 colos PhotoFine kijelző lehetővé teszi a memóriakártyákról, illetve a PictBridge funkcióval ellátott fényképezőgépekről történő egyszerű, közvetlen nyomtatást˝.

Epson Ultrachrome K3
˝Az Epson UltraChrome K3 tintatechnológia igazi áttörés a profi nyomtatás területén. Nyolc új festéket tartalmaz, amely nagyban javítja a nyomtatás minőségét és élettartamát a színes és a fekete-fehér képeknél egyaránt. A K3 rendszerrel szerelt Epson nyomtatók két különböző módban alkalmazhatják a fekete színt: fotófekete, ill. matt fekete üzemmódban. Így az ellenőrző nyomatoktól egészen a szépművészeti alkotásokig terjed a kiváló minőségben nyomtatható képek listája. Az Epson UltraChrome K3 egy gyantával bevont, pigmentalapú tinta, amelynek élettartama és minősége egyaránt kimagasló, ráadásul használatával csökkenthetők a metamériás effektusok. Az Epson az UltraChrome K3-mal kompatibilis nyomtatók teljes választékát kínálja 33 centimétertől egészen a 110 centiméteres nyomtatási szélességig˝.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

TAG-Heuer-Carrera-Calibre-16-Chronograph-2019-Model-Updated-design-3

SmartWatch

Új modellekkel frissült a TAG Heuer Carrera Calibre kollekció

2019. szeptember 15. vasárnap
Honor Band 5_all_colours_1_web

Kütyük

Magyarországra is megérkezik a Honor Band 5

2019. szeptember 14. szombat
men's  watch, Men's Accessories, beautiful stylish watches

SmartWatch

Prémium okosórához prémium szíj dukál!

2019. szeptember 13. péntek
2019 OLED TV NVIDIA G-SYNC_1

Smart-TV

NVIDIA G-SYNC támogatást kapnak az LG 2019-es OLED televíziói

2019. szeptember 12. csütörtök
iphone11-5

SmartPhone

Ilyenek lettek és ennyibe fognak kerülni az új iPhone-ok

2019. szeptember 12. csütörtök

Dotkom