Connect with us

Magyar portálszoftver a környező országokban

Laptop

Magyar portálszoftver a környező országokban

A magyar portálpiaci sikerei után Ausztriába és Romániába is eljutott a magyar dobozos portáltermék a Sense/Net Portal Engine 5.5. A portálszoftver nagy terheltségű hírportálok és vállalati portálok alapját adja hazánkban és külföldön egyaránt.

„A Sense/Net Portal Engine szoftveren futó Austria.com csoport átlagos havi forgalma eléri a 220 millió oldalletöltést. Ez még csak nem is a csúcsterhelés, a szerverek ennek a kétszeresét is ki tudnák szolgálni. A hangsúly azonban nem a hardveren, hanem a helyes architektúrán van.” – mondta Markus Raith, a Teleport GmbH. (Austria.com csoport) igazgatója.

Az Austria.com csoport összes portálja ugyanazon a néhány átlagos Xeon szerverből álló szerverfarmon üzemel. Ennek a beszerzési ára nem éri el a 10 millió forintot. A stabilitás és a terhelhetőség titka a helyes architektúra – mondta Bíró Tamás, a Sense/Net marketing igazgatója.

További érdekesség, hogy az osztrák tulajdonoshoz tartozó külföldi lapok informatikai munkatársai is fejlesztik a portált és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatásokat Romániában és Ausztriában egyaránt. Ez azt jelenti, hogy a portál licencek megvásárlását követően az ügyfelek maguk is fejleszthetnek egyedi funkciókat portáljaikhoz.

A dobozos portál platform alkalmazása időt és költséget takarít meg, illetve csökkenti a képzési és üzemeltetési költségeket. A Teleport esetében különösen nagy előny, hogy egy kifejlesztett modul azonnal telepíthető mind a hét portálon, függetlenül attól, hogy hol és milyen nyelven folyt a fejlesztés.

A Teleport régiós portáljai széles körben közkedveltek hazánkban és Ausztriában is. Az elért sikerek nyomán új oldalak indultak Romániában is www.tion.ro és www.bihon.ro címen. Az osztrák fejlesztő cég hazánkban is sikeresen üzemeltet hírportálokat, a www.haon.hu, a www.szon.hu és a www.boon.hu oldalakat.

A Sense/Net Portal Engine 5.5 egy dobozos szoftver, melyet első sorban nagy szervezetek, vállalatok és hivatalok számára fejlesztettünk ki, ám az Austria.com csoport példája is mutatja, hogy országos hírportálok is sikerrel alkalmazzák a vállalati portál szoftvert. A különbség csak abban áll, hogy itt a forgalom nagy részét nem a belső dolgozók ezrei, hanem a külső látogatók milliói teszik ki.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda
mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő