Connect with us

A digitalizáció jogi és üzleti kérdéseiről

Laptop

A digitalizáció jogi és üzleti kérdéseiről

Média Hungary 2006.

2006. május 23-24. között a Club Tihanyban rendezik a Média Hungary 2006 konferenciát a digitális robbanás jogi és üzleti kérdéseiről. A konferencia programját Kovács György, az ORTT elnökének ünnepélyes megnyitója után „Változó szerepek, átalakuló üzleti modellek” címmel Andreas Sternberg, a C More vezetőjének vitaindítója követi. Az angol közszolgálat átalakításának stratégiai kérdéseivel, tanulságaival, valamint a közszolgálati médiumok reklámmentessé tételével foglalkozik Dajka Béla és Charles Fletcher, a Caledonia Media Ltd igazgatójának vitája. A digitális műsorszórás további szabályozási és felügyeleti problémákat vet fel, ezért a konferencia szervezői meghívták az angol médiafelügyeleti szerv, az OFCOM képviselőjét, Monika Arinot is, aki esettanulmányok bemutatásával osztja meg tapasztalatait a hallgatósággal.

Külön szekciókban lesz szó az új rádiós platformokról és formátumokról, a digitális üzleti modellekről, a média és a politika viszonyáról, a reklámértékesítések átalakulásáról, a médiaszabályozás aktuális kihívásairól, az igazságszolgáltatás és a média kapcsolatáról. A konferencia a kényszervállalkozások és a színlelt szerződések problémakörét és az EKHO bevezetésének és alkalmazásának gyakorlati kérdéseit vizsgálja Tihanyi Ekho címmel az APEH, a Pénzügyminisztérium és a Foglalkozáspolitikai és Munkaügyi Minisztérium szakembereinek részvételével.

A konferencián a reklám-, pr- és médiaügynökségek szakemberei, közvélemény-kutatók, a hazai és multinacionális cégek és intézmények kommunikációs szakembereivel, állami szereplőkkel, médiapolitikusokkal és elméleti szakemberekkel közösen elemzik a digitális médiára való áttérés kérdésköreit. Neves magyar és külföldi előadók bevonásával a tanácskozás alkalmával – többek között – szó lesz a médiatörvényről és más, a médiumokat érintő jogi szabályozóról, a hír- és egyéb műsorok készítéséről a gyorsan változó digitális világban. Az előadások és viták során a magyarországi televízió- és rádiótársaságok vezető szakértői, döntéshozói, jogi irodák munkatársai a szakmai szervezetek képviselői és a kábelcsatornák üzemeltetői fejtik ki álláspontjukat.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

TAG-Heuer-Carrera-Calibre-16-Chronograph-2019-Model-Updated-design-3

SmartWatch

Új modellekkel frissült a TAG Heuer Carrera Calibre kollekció

2019. szeptember 15. vasárnap
Honor Band 5_all_colours_1_web

Kütyük

Magyarországra is megérkezik a Honor Band 5

2019. szeptember 14. szombat
men's  watch, Men's Accessories, beautiful stylish watches

SmartWatch

Prémium okosórához prémium szíj dukál!

2019. szeptember 13. péntek
2019 OLED TV NVIDIA G-SYNC_1

Smart-TV

NVIDIA G-SYNC támogatást kapnak az LG 2019-es OLED televíziói

2019. szeptember 12. csütörtök
iphone11-5

SmartPhone

Ilyenek lettek és ennyibe fognak kerülni az új iPhone-ok

2019. szeptember 12. csütörtök

Dotkom