Connect with us

Szuperkoncertek nyáron a T-Mobile támogatásával

Laptop

Szuperkoncertek nyáron a T-Mobile támogatásával

Világsztárok Budapesten.

Júniusban és júliusban két világsztár érkezik a fővárosba és vonzó zenei programok követik egymást a T-Mobile jóvoltából vagy támogatásával. A legkülönbözőbb zenei műfajok és irányzatok képviselői egyaránt megtalálhatják a számukra leginkább érdekes programot és az ingyenes Kapcsolat koncertre százezreket vár a főszervező mobilcég.
A zenei programok sorának első állomásaként június 2-án a T-Mobile támogatásával a budapesti Petőfi Csarnok ad helyet az Electronic Beats fesztiválnak amelyen a neves előadók sorát az egyedi zenei stílusáról és népszerű számairól ismert Groove Armada nyitja. A további előadók között fellép a Hell és Boy George, valamint a magyar Yonderboi és DJ Palotai. Minden fesztiválról televíziós felvétel készül, amely későbbi időpontban a magyarországi Viva TV-n lesz megtekinthető.

Ezt követően június 18-án a T-Mobile Kapcsolat koncerten több neves előzenekart követően a felvonulási téren Pink lép színpadra. Az idén 10. alkalommal megrendezésre kerülő, Közép-Európa legnagyobb ingyenes zenei rendezvényére várhatóan ebben az évben is akár több százezren vehetnek részt. Pink merész és szókimondó, hangot ad véleményének és szemérmetlenül őszinte. Pink legutóbbi európai turnéján minden jegy elkelt az Egyesült Királyság és Európa különböző helyszínein tartott koncertekre, az előadót egyértelműen sztárként tartják számon. A Kapcsolat koncert bejelentését megelőzően jelent meg Pink negyedik, ‘I’m Not Dead’ című albuma.

Július 19-én a T-Mobile-lal tavaly exkluzív szerződést aláíró világsztár Robbie Williams koncertjére kerül sor a Puskás Ferenc stadionban. A rekordnak számító 15 Brit Award díj birtokosa „2003 World Music Awards” szavazatai alapján elnyerte a legjobb brit pop/rock előadónak járó ´Best British Pop/Rock Male Artist´ címet. Legújabb albuma a ´INTENSIVE CARE´ tavaly élő show keretében mutatkozott be a berlini Velodromban. A show egyszeri, soha meg nem ismételhető egyediségét Európa első ún. cinecast moziközvetítése adta, amelynek révén számos országban – így Budapesten is – különleges élményt jelentő minőségben élőben lehetett élvezni a koncert minden pillanatát.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

hono

SmartPhone

A HONOR 20 augusztus 1-től kapható Magyarországon

2019. július 22. hétfő
Sony A7R

Kamera

61 megapixeles fényképezőgép a Sonytól

2019. július 22. hétfő
longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019

Dotkom