Connect with us

Kedvezményes szerver- és vírusvédelmi csomag kis- és középvállalkozások számára

Laptop

Kedvezményes szerver- és vírusvédelmi csomag kis- és középvállalkozások számára

A Microsoft Magyarország és a VirusBuster közös akciója keretében, minden megvásárolt Microsoft Windows Small Business Server 2003 mellé VirusBuster munkaállomás- és file szerver védelmi szoftvert kapnak a felhasználók. Az ajánlat elsősorban a kis- és közepes vállalkozásoknak nyújt átfogó megoldást a számítógépes hálózat előnyeinek kiaknázásához és annak biztonságos működéséhez.

A Windows Small Business Server 2003 szinte mindent tartalmaz, amire egy legfeljebb 75 felhasználóval rendelkező vállalatnak szüksége van az internet kapcsolat és a számítógépes hálózat előnyeinek kiaknázásához. Az SBS-be épített Exchange levelezőszerver használatával könnyebbé válik a belső és külső levelezés, valamint a munkatársak közös munkája. A termék integráns részét képező intranet segítségével, pedig a munkatársak hatékonyabban működhetnek együtt, és megoszthatják egymással dokumentumaikat. A termék további előnyeként említhető, hogy a központi szerveren keresztül az eszközök minden számítógépről elérhetőek; lényegesen leegyszerűsödik a fax funkció, és kevesebb nyomtatóra van szükség.

Az adatvédelem minden vállalatnál kiemelkedő fontosságú. A jól működő hálózatok esetében is előfordulhat azonban, hogy vírusvédelmi megoldás alkalmazása nélkül nehezen visszaállítható károk keletkeznek. Ez ellen nyújt átfogó megoldást a kis- és középvállalatok számára kifejlesztett VirusBuster munkaállomás- és file szerver védelmi programcsomag.

A teljes körű vírusvédelmi megoldás automatikusan frissített, központilag menedzselhető védelmet nyújt a vírusokkal, férgekkel, trójai-, adware és spyware programokkal és egyéb károkozókkal szemben, így a számítógépeken és a hálózaton tárolt adatok 6 hónapon át biztos védelmet élvezhetnek. A vírusvédelem magyar szakértője által garantált, maximális biztonságot nyújtó vírusvédelmi megoldás, és a hozzá tartozó professzionális terméktámogatás (365/7/24) fél évig ingyenesen kipróbálható az akció keretében.

A VirusBuster már korábban is bebizonyította, hogy helyi partnerként gyors és testreszabott kiszolgálást tud nyújtani. A 2005. július 26-án indult, legális szoftverhasználatot támogató Eredeti Windows, Valódi Előny programban a legnépszerűbb hazai ajánlatnak a VirusBuster Professional vírusvédelmi megoldás bizonyult. Világviszonylatban pedig az összes ajánlat rangsorában is csupán a Microsoft saját ajánlatai és termékei előzék meg.

„Megnyugtató az a tudat, hogy ügyfeleinknek olyan teljes körű vírusvédelmi megoldást nyújthatunk, amely nemcsak kiváló terméket jelent, hanem professzionális, helyi háttértámogatást is, hiszen a VirusBuster egyik legnagyobb erőssége éppen ebben rejlik.” – nyilatkozta az együttműködésről Keszei Balázs, a Microsoft termékmenedzsere.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

hono

SmartPhone

A HONOR 20 augusztus 1-től kapható Magyarországon

2019. július 22. hétfő
Sony A7R

Kamera

61 megapixeles fényképezőgép a Sonytól

2019. július 22. hétfő
longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019

Dotkom