Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kedvezményes szerver- és vírusvédelmi csomag kis- és középvállalkozások számára

Laptop

Kedvezményes szerver- és vírusvédelmi csomag kis- és középvállalkozások számára

A Microsoft Magyarország és a VirusBuster közös akciója keretében, minden megvásárolt Microsoft Windows Small Business Server 2003 mellé VirusBuster munkaállomás- és file szerver védelmi szoftvert kapnak a felhasználók. Az ajánlat elsősorban a kis- és közepes vállalkozásoknak nyújt átfogó megoldást a számítógépes hálózat előnyeinek kiaknázásához és annak biztonságos működéséhez.

A Windows Small Business Server 2003 szinte mindent tartalmaz, amire egy legfeljebb 75 felhasználóval rendelkező vállalatnak szüksége van az internet kapcsolat és a számítógépes hálózat előnyeinek kiaknázásához. Az SBS-be épített Exchange levelezőszerver használatával könnyebbé válik a belső és külső levelezés, valamint a munkatársak közös munkája. A termék integráns részét képező intranet segítségével, pedig a munkatársak hatékonyabban működhetnek együtt, és megoszthatják egymással dokumentumaikat. A termék további előnyeként említhető, hogy a központi szerveren keresztül az eszközök minden számítógépről elérhetőek; lényegesen leegyszerűsödik a fax funkció, és kevesebb nyomtatóra van szükség.

Az adatvédelem minden vállalatnál kiemelkedő fontosságú. A jól működő hálózatok esetében is előfordulhat azonban, hogy vírusvédelmi megoldás alkalmazása nélkül nehezen visszaállítható károk keletkeznek. Ez ellen nyújt átfogó megoldást a kis- és középvállalatok számára kifejlesztett VirusBuster munkaállomás- és file szerver védelmi programcsomag.

A teljes körű vírusvédelmi megoldás automatikusan frissített, központilag menedzselhető védelmet nyújt a vírusokkal, férgekkel, trójai-, adware és spyware programokkal és egyéb károkozókkal szemben, így a számítógépeken és a hálózaton tárolt adatok 6 hónapon át biztos védelmet élvezhetnek. A vírusvédelem magyar szakértője által garantált, maximális biztonságot nyújtó vírusvédelmi megoldás, és a hozzá tartozó professzionális terméktámogatás (365/7/24) fél évig ingyenesen kipróbálható az akció keretében.

A VirusBuster már korábban is bebizonyította, hogy helyi partnerként gyors és testreszabott kiszolgálást tud nyújtani. A 2005. július 26-án indult, legális szoftverhasználatot támogató Eredeti Windows, Valódi Előny programban a legnépszerűbb hazai ajánlatnak a VirusBuster Professional vírusvédelmi megoldás bizonyult. Világviszonylatban pedig az összes ajánlat rangsorában is csupán a Microsoft saját ajánlatai és termékei előzék meg.

„Megnyugtató az a tudat, hogy ügyfeleinknek olyan teljes körű vírusvédelmi megoldást nyújthatunk, amely nemcsak kiváló terméket jelent, hanem professzionális, helyi háttértámogatást is, hiszen a VirusBuster egyik legnagyobb erőssége éppen ebben rejlik.” – nyilatkozta az együttműködésről Keszei Balázs, a Microsoft termékmenedzsere.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés