Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Canon legjobb fényképezőgépei

Laptop

A Canon legjobb fényképezőgépei

A Canon képviselői két, a ˝Legjobb fényképezőgépért˝ járó elismerést vehettek át a TIPA (Technical Image Press Association) díjkiosztó ünnepségén.

Az EOS 5D a legjobb digitális tükörreflexes (D-SLR) professzionális fényképezőgépért járó díjat érdemelte ki, a Digital IXUS 65 pedig a ˝Legjobb ultrakompakt digitális fényképezőgép˝ lett.

A díjak átvételének súlyát emelte, hogy a Canon ezzel egyidejűleg azt is bejelenthette: már negyedik éve tartja piacvezető pozícióját a nyugat-európai digitális fényképezőgép piacon . A TIPA díjai tovább erősítik a Canon vezető szerepét a fotótechnológia területén.

˝Nem kell külön hangsúlyozni, hogy miért értékeljük nagyra a TIPA zsűrijének elismerését˝ – mondta Mogens Jensen, a Canon Consumer Imaging Europe vezetője. ˝A fotográfiát a képalkotástól a megjelenítésig minden részletében ismerjük, és azért harcolunk, hogy a képalkotási technológia határait állandóan ki tudjuk tolni. Kiváló példa erre az EOS 5D és az innovatív szolgáltatásokat felkínáló Digital IXUS 65˝.


EOS 5D: a legjobb D-SLR professzionális gép
Az EOS 5D a nagyméretű CMOS képérzékelőjével és a pehelykönnyű, kompakt vázzal egy teljesen új D-SLR kategóriát hozott létre 2005-ös forgalomba-hozatalakor. ˝Ez az első digitális fényképezőgép, amely teljes, 24×36 milliméteres képérzékelővel rendelkezik, ugyanakkor vételárával meghódítja a fotósokat, miközben a képminőségben sem kell kompromisszumokat kötni˝ – jelentették ki a TIPA bírái. ˝A 12,8 millió pixeles felbontás bőven elég a nagyméretű nyomatok létrehozásához, s mivel a pixelek fizikai mérete is nagy, a képzaj kevesebb és a képminőség pedig jobb˝.


Digital IXUS 65: a legjobb ultrakompakt digitális fényképezőgép
A kompakt digitális fényképezőgépek igen kemény piacán a Digital IXUS 65 tetszetős megjelenésével és meggyőző műszaki tudásával tűnt ki versenytársai közül. ˝A 3 colos képátlójú, nagyfelbontású kijelzővel az acélvázas Digital IXUS 65 az eredeti IXUS koncepciót viszi tovább, és klasszikusan elegáns stílust hordoz˝ – említették a TIPA szakemberei. Megdicsérték a gép érintőgombos vezérlőtárcsáját, a Képnézegető Eszközt és az ISO 800 érzékenységet.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés