Connect with us

A Canon legjobb fényképezőgépei

Laptop

A Canon legjobb fényképezőgépei

A Canon képviselői két, a ˝Legjobb fényképezőgépért˝ járó elismerést vehettek át a TIPA (Technical Image Press Association) díjkiosztó ünnepségén.

Az EOS 5D a legjobb digitális tükörreflexes (D-SLR) professzionális fényképezőgépért járó díjat érdemelte ki, a Digital IXUS 65 pedig a ˝Legjobb ultrakompakt digitális fényképezőgép˝ lett.

A díjak átvételének súlyát emelte, hogy a Canon ezzel egyidejűleg azt is bejelenthette: már negyedik éve tartja piacvezető pozícióját a nyugat-európai digitális fényképezőgép piacon . A TIPA díjai tovább erősítik a Canon vezető szerepét a fotótechnológia területén.

˝Nem kell külön hangsúlyozni, hogy miért értékeljük nagyra a TIPA zsűrijének elismerését˝ – mondta Mogens Jensen, a Canon Consumer Imaging Europe vezetője. ˝A fotográfiát a képalkotástól a megjelenítésig minden részletében ismerjük, és azért harcolunk, hogy a képalkotási technológia határait állandóan ki tudjuk tolni. Kiváló példa erre az EOS 5D és az innovatív szolgáltatásokat felkínáló Digital IXUS 65˝.


EOS 5D: a legjobb D-SLR professzionális gép
Az EOS 5D a nagyméretű CMOS képérzékelőjével és a pehelykönnyű, kompakt vázzal egy teljesen új D-SLR kategóriát hozott létre 2005-ös forgalomba-hozatalakor. ˝Ez az első digitális fényképezőgép, amely teljes, 24×36 milliméteres képérzékelővel rendelkezik, ugyanakkor vételárával meghódítja a fotósokat, miközben a képminőségben sem kell kompromisszumokat kötni˝ – jelentették ki a TIPA bírái. ˝A 12,8 millió pixeles felbontás bőven elég a nagyméretű nyomatok létrehozásához, s mivel a pixelek fizikai mérete is nagy, a képzaj kevesebb és a képminőség pedig jobb˝.


Digital IXUS 65: a legjobb ultrakompakt digitális fényképezőgép
A kompakt digitális fényképezőgépek igen kemény piacán a Digital IXUS 65 tetszetős megjelenésével és meggyőző műszaki tudásával tűnt ki versenytársai közül. ˝A 3 colos képátlójú, nagyfelbontású kijelzővel az acélvázas Digital IXUS 65 az eredeti IXUS koncepciót viszi tovább, és klasszikusan elegáns stílust hordoz˝ – említették a TIPA szakemberei. Megdicsérték a gép érintőgombos vezérlőtárcsáját, a Képnézegető Eszközt és az ISO 800 érzékenységet.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda
mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő