Connect with us

Gyorsítósávban a Sun Ultra munkaállomások

Laptop

Gyorsítósávban a Sun Ultra munkaállomások

A Sun, a Unitis és az Avnet az Industria 2006 kiállításon is bemutatja CAD/CAM/CAE megoldását, amely együdülálló módon a kis, közepes és a legnagyobb ipari vállalatok tervezési feladatait is támogatja.


A magyar ipari termelés volumene ez év első két hónapjában 12,6 %-kal növekedett az elmúlt év azonos időszakához képest, mely növekedési ütem a számítógéppel támogatott tervezés folyamatos és hatékony támogatását igényli. Erre a piaci trendre építve a Sun, a Unitis és az Avnet közös megoldást dolgozott ki. A három cég a 2006. május 16-19. között megrendezett, várhatóan rekordszámú látogatót vonzó Industria 2006 kiállítás alatt, az Expo B pavilonjának 12/D standján mutatja be a PTC CAD/CAM/CAE megoldását, a Pro/ENGINEER Wildfire tervezőszoftvert és a szoftvert támogató Sun Ultra 20 és Ultra 40 munkaállomásokat.

A közismerten igen nagy teljesítményt nyújtó 64 bites AMD Opteron processzorra és az NVidia Quadro Fx grafikus kártyára épülő Sun Ultra 20 és Ultra 40 munkaállomás, valamint az ipar területén világszerte a legnagyobb példányszámban alkalmazott együttese egyedülálló, hazai tesztek alapján akár 568 %-kal is magasabb teljesítményt nyújt, mint a napjainkban használatban lévő rendszerek. A közös megoldás további előnye, hogy kevésbé bonyolult és komplex tervezési feladatok ellátására egyaránt alkalmas, lévén mind a hardverkapacitás, mind pedig az egyes szoftvermodulok az adott cégméret és a projekt függvényében szabadon választhatóak. Mindez, a kis és közepes vállalkozások, valamint a nagyvállalatok számára egyformán vonzóvá teszi a Sun és a Unitis megoldását.

A közös megoldáshoz a legnagyobb magyarországi munkaadók (pl. Rába, Audi, Bosch, Knorr-Bremse, Videoton, Nabi) által alkalmazott Pro/ENGINEER szoftveren kívül a Unitis teljes háttértámogatást, telefonos hot-line vonalat, valamint egy magyar nyelvű CAD support portált, a Sun a többszörös teljesítmény rekordot tartó munkaállomásai mellett 3 éves helyszíni garanciát, az Avnet pedig hatékony logisztikai hátteret és ügyfélkiszolgálást biztosít.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

montblanc_star_legacy_pic_01
Device offers wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.
p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő