Connect with us

Hirdetés

technokrata

Adobe Camera Raw 3.4 – bővülő digitális kamera támogatás

Laptop

Adobe Camera Raw 3.4 – bővülő digitális kamera támogatás

Az új Camera Raw beépülő modul már több mint 120 digitális fényképezőgépet támogat, beleértve a Canon, Epson, Leaf, Olympus, Pentax és Samsung 8 új modelljét is.

Az Adobe által kiadott legfrissebb Camera Raw lehetővé teszi a nyersformátumok feldolgozását immár a legújabb Canon, Epson, Leaf, Olympus, Pentax és Samsung digitális fényképezőgépeken is. A Camera Raw felépítése lehetővé teszi a gyors frissítést, amint az új digitális fényképezőgépek kikerülnek a piacra. A széles körű nyersformátum-támogatásnak köszönhetően az Adobe a gyártók túlnyomó többségét lefedi, és mára már több mint 120 digitális fényképezőgépet támogat.

A Camera Raw 3.4 segítségével a profi fényképészek egyszerűen kezelhetik a nyersfájlokat, a kép minőségének lerontása nélkül. A fényképészek így gyorsabban és egyszerűbben importálhatják és szerkeszhetik felvételeiket, növelhetik kreatív lehetőségeiket, egyúttal időt takaríthatnak meg. A Camera Raw 3.4 és DNG Converter már támogatja a Canon EOS 30D, Epson R-D1s, Leaf Aptus 65 és Aptus 75, Olympus EVOLT E-330 és SP-320, Pentax *ist DL2 és Samsung GX-1S fényképezőgépeket is.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés