Connect with us

Hirdetés

technokrata

OHS: garanciális PC tuning és bővítés

Laptop

OHS: garanciális PC tuning és bővítés

Újszerű termékkínálattal jelent meg a hazai informatikai piacon az OHS.

Az igényes szolgáltatásokat és termékeket felvonultató hazai vállalkozás új megoldásokkal próbálja felhívni magára az emberek figyelmét. A magyar cég a piacon elsőként nyújt olyan szolgáltatásokat, mint a rendszerhalkítás, vagy a garanciális tuning. Az OHS – teljes nevén Optimal Hardware Solutions (optimális hardver megoldások) – kulcsrakész megoldást kínál egyéni és vállalati ügyfeleinek egyaránt.

Saját fejlesztésű szoftver, a System Analyzis
A konfigurációk építése mellett szaktanácsadási modellt kíván meghonosítani a cég a piacon. Az új gép vásárlása helyett inkább meglévő gépüket bővítők számára nyújt kényelmes megoldást a System Analyzis nevű program, mely a felhasználó gépére telepítve pontos képet fest a felhasználó géphasználati szokásairól. Az ingyenesen letölthető program nem tesz mást, mint a számítógépen futtatott programok közbeni teljesítményt méri, és az operációs rendszerből kiolvasott hardver információkkal együtt elküldi a felhasználó statisztikáit az OHS-nek. A felhasználó a program használata után pár nappal e-mailben kap értesítést adatainak szakértők által kielemzett eredményeiről, és egy egyénre szabott online áruházon keresztül vásárolhatja meg a neki legmegfelelőbb bővítést, számítógépet, vagy a szintén egyedi felhasználásra szánt perifériákat.

Gyors, hangtalan, szép…
Az egyedi kinézetű és halk gépek építése néhány elszánt ember hobbijából egész iparággá nőtte ki magát. Sorra jelentek meg a gyártók újabb és újabb termékeikkel a piacon, melyek az egyre nagyobb teljesítményű gépekhez nyújtottak részmegoldásokat, de csak szakértők részére. Ezek a megoldások mostantól bárki számára elérhetővé váltak annak, aki a minimálisnál egy kicsit is többet vár el számítógépétől, de nem házilag szeretné összebarkácsolni azt. Fontos megjegyezni, hogy ez eddig garanciavesztéssel járt a legtöbb esetben.

Dell, HP, OHS?
A termékek között megtalálhatók a professzionális munkaállomások, mind az otthoni felhasználásra, vagy az irodákba szánt konfigurációk. Külön játékosoknak szánt számítógépet keveset látni a gyártók termékkínálatában, ez még nem annyira elterjedt Magyarországon, hasonlóan a játékkonzol piac eltolt fejlődéséhez. Az összes többi számítógép gyártótól eltérően az OHS egy adott felhasználási területre szánja gépeit. A kezdeményezés kicsit hasonlít az Egyesült Államokban népszerű Alienware-hez, viszont sokkal inkább a magyar pénztárcákhoz mérten.

A termékekre ezen felül 3 év garanciát vállal a cég, és a weboldalon megtalálható extrák között szerepel a RAID funkciók alkalmazása révén az extra adatbiztonság, vagy számítógép teljesítmény. Fontos megjegyezni, hogy a gépek rendelhetők úgynevezett Tuned Performance beállításokkal is, ekkor a 3 év garancia elvesztése nélkül kapunk egy legalább 10 százalékkal gyorsabb rendszert.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés