Connect with us

Olympus E-330: a legjobb újítás a képalkotásban

Laptop

Olympus E-330: a legjobb újítás a képalkotásban

Az Olympus legfrissebb újítása a digitális képalkotásban, az E-330 előnézeti kép funkcióval Európában elnyerte a TIPA 2006-os ˝Legjobb újítás a képalkotásban˝ díját.

A TIPA (Technical Image Press Association) minden évben díjakkal tünteti ki a különlegesen kiváló termékeket és technológiákat a fotográfia számos területén. Az egyesület jelenleg 12 ország 31 kiadványát foglalja magában.


Az Olympus E-330 előnézeti kép funkciója új mértéket állított a digitális tükörreflexes fotózásban, mivel először kínálta a kompakt digitális fényképezőgépek nyújtotta kényelmet és a digitális tükörreflexes fényképezőgépek kiváló minőségét. A több szögben fel- és lehajtható LCD-n megjelenő folyamatos előnézeti kép funkció segítségével kiküszöbölhető a kereső használatának szükségessége, ami nem csak azt az előnyt nyújtja a felhasználóknak, hogy felvételkészítés közben figyelemmel kísérhetik az eseményeket. A felvételkészítés rugalmasságát is növeli – akár érdekes perspektívájú fotókat készítünk szokatlan helyzetből, akár a vízfelszín alatt örökítjük meg a vízi élővilágot – speciális búvártok használatával.

A TIPA zsűri az alábbiakkal indokolta döntését: ˝Az Olympus az E-300-cal megerősítette pozícióját, mint innovatív gyártó. Ez az első olyan cserélhető objektíves digitális tükörreflexes fényképezőgép, amely az optikai kereső mellett le- és felhajtható LCD képernyővel is rendelkezik. A LiveView technológiának köszönhetően a képernyő különböző szögekből is jól látható, így például egyszerűen készíthetőek makró felvételek, és lehetővé teszi az egyszerű és kényelmes fotózást akár a fej felett vagy csípőmagasságban is˝.

Az új, 7.5 megapixeles Live MOS szenzor a kiváló képminőségért kapott dicséretet – aminek köszönhetően a TIPA szerint a modell pozíciója az amatőr digitális tükörreflexes fényképezőgépek között nem kérdőjelezhető meg. A zsűri végül az E-330 kompatibilitásáról szólt a ˝Négyharmad szabványú objektívek bővülő skálájával, melyek kifejezetten a digitális szenzorokhoz tervezett, kiváló minőségű optikával büszkélkedhetnek˝.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

montblanc_star_legacy_pic_01
Device offers wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.
p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő