Connect with us

Panasonic: kisméretű, vezeték nélküli XGA LCD kivetítők

Laptop

Panasonic: kisméretű, vezeték nélküli XGA LCD kivetítők

A Panasonic bemutatta legújabb hordozható kivetítőit, melyek a világon a leggyorsabb vezeték nélküli adatátviteli sebességgel rendelkeznek.

Minden új modell rendelkezik a Panasonic saját fejlesztésű Daylight View technológiájával, mely világosabb termekben, tárgyalókban is élénk színű, tökéletes képet eredményez.


A PT-LB50NT, PT-LB55NT és PT-LB60NT modellek rendelkeznek vezeték nélküli LAN (Local Area Network – helyi hálózat) funkcióval. Ennek köszönhetően nem kell kábelekkel bajlódni (a tápkábel kivételével), az üzembe helyezés gyors és könnyű, a megoldás pedig nagyfokú rugalmasságot biztosít.

A vezeték nélküli kapcsolat beállításai gyorsan és könnyen elvégezhetők a Wireless Manager 3.0 szoftver segítségével, ami a mellékelt CD-ROM-ról könnyedén telepíthető a számítógépre. A programot akár memóriakártyára is átmásolhatjuk, hogy magunkkal vihessük a bemutató helyszínére. Így vezeték nélkül is használható a kivetítő olyan helyeken is, ahol a számítógépekre nincs telepítve a Wireless Manager 3.0. Amennyiben az átvitel megszakadna a számítógép és a projektor között, a kapcsolat automatikusan újra felépül.

A korábbi modellekhez képest ötször gyorsabb adatátviteli sebességgel büszkélkedő PTLB50NT, PT-LB55NT és PT-LB60NT modellek a mozgókép file-okat is folyamatosan jelenítik meg, 30 kép/másodperc sebességgel. Ugyanakkor audióadatok is továbbíthatók, így a Microsoft PowerPoint prezentációkat mozgóképekkel, és hangeffektusokkal gazdagíthatjuk.

Az új modellek számos egyéb vezeték nélküli funkciót is kínálnak. A Wireless Prompter (másodlagos megjelenítés) segítségével a számítógépen megjelenített tartalomtól eltéri adatokat vetíthetünk ki. Jegyzeteket tekinthetünk meg a számítógépén, míg a közönség a PowerPoint prezentációt látja kivetítve. További funkció például a terület-specifikus adatátvitel és a multi-live mód, ami lehetővé teszi, hogy egyszerre akár 16 számítógép képeit jelenítsük meg. A vezeték nélküli adatátvitel egy számítógépről maximum nyolc kivetítőre lehetséges.

Minden új modell el van látva a Daylight View technológiával, ami biztosítja a jól látható, éles, élénk képet akár egy világosabb teremben is. Egy beépített érzékeli méri a környező fényerősséget, a féltónusú színek, valamint a fényesség pedig ennek megfelelően, automatikusan kerülnek beállításra – valós idiben. A látható fényerősség akár 50 %-kal is növelhető. A PT-50NT 2.000 lumen, a PT-55NT 2.500 lumen, a PT-LB60NT pedig 3.200 lumen fényerősséget képes előállítani.

Minden új modellt a könnyű hordozhatóságra fókuszálva terveztek. A sorozat legkönnyebb darabja, a PT-LB50NT mindössze 1,9 kilogramm tömegű. A PT-LB50NT csupán 57 milliméter vastag, helyigénye pedig egy A4 lap (297×210 milliméter) méretének felel meg.

Ezeket a modelleket könnyű és gyors üzemeltetésre is tervezték. A Speed Start segítségével a ˝Be˝ gomb megnyomása után akár 2 másodperccel megjelenítheti a kép. A valós idejű trapéztorzítás korrekció funkció érzékeli a projektor minden, a működés közben végrehajtott függőleges mozgatását, és azonnal kompenzálja a kivetített képet ennek megfelelően. Az automatikus bemenő jel keresés, az automata kikapcsolás, a két PC-bemenet, a monitor kimenet pedig tovább fokozzák a kényelmet.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom