Connect with us

Útjára indul hazánkban a ´Sony Ericsson Music Tour´ sorozat

Laptop

Útjára indul hazánkban a ´Sony Ericsson Music Tour´ sorozat

A koncertek az ország négy különböző nagyvárosában valamint Budapesten láthatók és hallhatók.

Ingyenes koncertsorozatot szervez országszerte májusban és júniusban a Sony Ericsson – a cég által forgalmazott telefonnal rendelkezők számára. A Sony Ericsson a Walkman termékein keresztül eddig is bizonyította már elkötelezettségét a zene iránt, ezúttal vásárlóinak közvetlenül hozza el a hazai zenészek által előadott valódi, igényes élőzenét.

A fellépők között a hazai zenei élet legismertebb előadói; a fiatal és már legendának számító együttesek egyaránt megtalálhatók, így mindenki könnyen kiválaszthatja a hozzá legközelebb álló zenei műfajt. Az érdeklődők olyan együttesekkel találkozhatnak, mint a Hooligans, Irigy Hónaljmirigy, Dobrády Ákos, Edda vagy az Omega.

„Tavaly augusztusban az első Walkman telefonunk bevezetésekor azt a célt tűztük magunk elé, hogy mobiltelefonjainkon keresztül közelebb hozzuk a zenét a vásárlókhoz Jelenleg 4 Walkman telefonunk kapható a hazai piacon, és folyamatosan bővítjük a kínálatot” – nyilatkozta Wágner Tibor a Sony Ericsson közép-kelet európai igazgatója.

Az élő koncertsorozat megkezdésével egyidőben kerül piacra az új Sony Ericsson W810i walkman mobil, amelyen a zenehallgatás rendkívül egyszerű. Az első és legnépszerűbb Walkman telefon a W800i utódja, egy kiváló négysávos EDGE készülék, amely akár azt is lehetővé teszi, hogy tulajdonosa telefonján hallgassa meg CD-gyűjteményét.

A telefonban húsz teljes hosszúságú audio CD tartalmának tárolására elegendő memória áll rendelkezésre (512MB). A készüléken – az éppen használt egyéb alkalmazásoktól függetlenül – külön e célra szolgáló walkman gombbal közvetlenül elérhető a zenei menü. A telefon kijelzője alatt található az összes zenevezérlő gomb (lejátszás, szünet, leállítás, zeneszám átugrása, hangerőszabályzás), így a felhasználók könnyedén választhatnak a zeneszámok közül, illetve állíthatják a hangerőt. A telefon alapcsomagjában kiváló minőségű sztereó fejhallgató található, illetve külön zenei kábel és hordozható hangszóró is vásárolható hozzá.

„Most a W810i bevezetésével egyidőben az eredeti koncepciót kicsit újra-, szó szerint értelmezve, igazi élőzenét kínálunk vásárlóinknak. Reméljük, mindenki megtalálja előadóink között a neki tetszőt és együtt élvezhetjük a cégünktől már megszokott minőségű, de ezúttal élő zenét a koncerteken” – mondta Wágner Tibor.

A koncertek az ország négy különböző nagyvárosában valamint Budapesten láthatók és hallhatók:
Május 12. – Miskolc – Edda (Miskolci Városi Sportcsarnok, 3530 Miskolc, Görgey A. u. 19.)
Május 18. – Pécs – Irigy Hónaljmirigy (Lauber Dezső Városi Sportcsarnok, 7633 Pécs, Dr. Veress E. u. 10.)
Május 19. – Szeged – Hooligans (Újszegedi Sportcsarnok, 6726 Szeged, Temesvári krt. 33.)
Május 27. – Győr – Dobrády Ákos és Zenekara (Új dalok és TNT slágerek), Győri Városi Egyetemi Csarnok, 9026 Győr, Egyetem tér 1.
Június 3. – Budapest – Omega (Kisstadion, 1146 Budapest, Istvánmezei út 1. – bejárat a Szabó József u. és a Jégcsarnok felől)

A koncertsorozatra a jegyeket az alábbi regisztrációs pontokon és a budapesti márkaboltban lehet igényelni a Sony Ericsson telefonok bemutatásával:

Miskolc: Miskolc Pláza – 3525 Miskolc, Szentpáli u. 2-6.
• Április 22-23.
• Április 29-30.
• Május 6-7.

Pécs: Árkád Üzletház – 7622 Pécs, Bajcsy Zs. u. 11.
• Április 29-30.
• Május 6-7.
• Május 13-14.

Szeged: Szeged Pláza – 6724 Szeged, Kossuth L. sgt. 119.
• Április 29-30.
• Május 6-7.
• Május 13-14.

Győr: Győr Pláza – 9024 Vasváry P. u. 1/a
• Május 6-7.
• Május 13-14.
• Május 20-21.

Budapest:

Mamut II. Bevásárló és Szórakoztató Központ (1024 Budapest, Lövőház u. 2-6.), 2. emelet – csak május 13., 14., 20., 21. 27., 28.
• Május 13-14.
• Május 20-21.
• Május 27-28.

Westend Sony Ericsson Márkabolt (1062 Budapest, Váci u. 1-3./Bocskay I. kiskörút 12.)
• A márkaboltban április 22-től június 3-ig lehet jegyhez jutni hétfőtől szombatig 10-21 óráig, valamint vasárnap 10-18 óráig.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom