Connect with us

technokrata

Logitech mm32: a sztereó útitárs

Laptop

Logitech mm32: a sztereó útitárs

A Logitech bemutatta a Logitech mm32 hordozható hangszórókészletet.

A kedvező árú és elegáns megjelenésű hangrendszer dinamikája igen jó, és bármilyen MP3 lejátszóval használható, amin szabványos ˝jack dugó˝ van (ilyen például az iPod is).


A hengeres formájú mm32 a Logitech hordozható MP3 hangszórók egyre népesebb családjának középmezőnyéhez tartozik. Az mm32 hangszórókhoz egy méretre állítható bölcső is tartozik, ami a legtöbb zenelejátszóhoz könnyen idomul. A bölcső használatakor egyidejűleg tudunk zenét hallgatni és lejátszónk akkumulátorait tölteni. A fehér színű, egy részes rendszer különösen kompakt: mindössze 6 centiméter magas, 6 centiméter széles és 28,5 centiméter hosszú. A kényelmes hordtáskában a készüléket könnyen magunkkal vihetjük bárhová, miközben a fémrácsok megvédik a hangszórókat az utazás ártalmaitól. Az oldalanként kettő, összesen négy darab neodímium mágneses hangsugárzó kicsiny méretéhez képest meglepően jó hangzást biztosít.

A Logitech mm32 hordozható hangszórókészlet négy darab ceruzaelemmel akár 10 órán át is működik. A hangszórókhoz egyedi kialakítású bölcső is tartozik, amivel a töltő- és hangkábelek láthatatlanul a zenelejátszó alján lévő aljzatokba csatlakoznak. A bölcső hátulja átállítható, így különböző méretű és alakú MP3 lejátszók is elhelyezhetők benne.

A Logitech mm32 hordozható hangszórók Európában májustól kezdve lesznek kaphatók. A termék javasolt fogyasztói ára itthon 19.900 forint. A Logitech ugyancsak MP3 lejátszókhoz készült termékei között érdemes megemlíteni még a legtöbbet eladott, kiemelkedő teljesítményű Logitech mm50 iPod hangszórót; a szuper kis méretű Logitech mm28 hordozható hangszórót; valamint az alsó kategóriás Logitech mm22 hordozható hangszórót is.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák