Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sony alfa: új digitális tükörreflexes fényképezőgépek

Laptop

Sony alfa: új digitális tükörreflexes fényképezőgépek

Új fényképészeti almárkájának beharangozásával a Sony jelentős előrelépést tett a D-SLR (Digital Single Lens Reflex) fényképezőgépek piacán.

Az alfa márka innovatív formatervezésű gépeivel, a közöttük szabadon cserélgethető lencsékkel és kiegészítőkkel a Sony fokozni kívánja a lelkes fotóamatőrök műélvezetét és alkotói megelégedettségét. A görög ábécé első betűjének kiválasztása a márka neveként épp az ebbéli elsőséget hivatott kifejezni a digitális képalkotás új világában.

Az alfa márkajelzéssel ellátott fényképészeti termékek gyártása a Sony páratlan fogyasztói elektronikai örökségén, termékminiatürizálási technikáján, valamint a digitális képalkotás területén szerzett tapasztalatán alapul. Objektívjei tökéletességéről hasonlóan híres lencseillesztő rendszer gondoskodik, melyet a Konica Minolta fejlesztett ki saját Maxxum/Dynax sorozatú SLR-fényképezőgépeihez.

Az új Sony D-SLR sorozat ugyanakkor teljes mértékben elkülönül a cég már jól ismert Cyber-shot típusú kompakt digitális fényképezőgépeitől. A két típus a továbbiakban az alfa, illetve Cyber-shot márkanéven, párhuzamosan képviseli a Sonyt a fényképezőgépek piacán.

Az alfa készülékek bevetésével a Sony kifejezetten az amatőr és hobbifotósoknak kíván segítséget nyújtani, újabb dimenziót adva a minőség fogalmához, és nagyobb rugalmasságot biztosítva a fényképezés hétköznapi élvezetéhez.

Az alfa termékek első szériája 2006 nyarától kerül kereskedelmi forgalomba.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés