Connect with us

Sony alfa: új digitális tükörreflexes fényképezőgépek

Laptop

Sony alfa: új digitális tükörreflexes fényképezőgépek

Új fényképészeti almárkájának beharangozásával a Sony jelentős előrelépést tett a D-SLR (Digital Single Lens Reflex) fényképezőgépek piacán.

Az alfa márka innovatív formatervezésű gépeivel, a közöttük szabadon cserélgethető lencsékkel és kiegészítőkkel a Sony fokozni kívánja a lelkes fotóamatőrök műélvezetét és alkotói megelégedettségét. A görög ábécé első betűjének kiválasztása a márka neveként épp az ebbéli elsőséget hivatott kifejezni a digitális képalkotás új világában.

Az alfa márkajelzéssel ellátott fényképészeti termékek gyártása a Sony páratlan fogyasztói elektronikai örökségén, termékminiatürizálási technikáján, valamint a digitális képalkotás területén szerzett tapasztalatán alapul. Objektívjei tökéletességéről hasonlóan híres lencseillesztő rendszer gondoskodik, melyet a Konica Minolta fejlesztett ki saját Maxxum/Dynax sorozatú SLR-fényképezőgépeihez.

Az új Sony D-SLR sorozat ugyanakkor teljes mértékben elkülönül a cég már jól ismert Cyber-shot típusú kompakt digitális fényképezőgépeitől. A két típus a továbbiakban az alfa, illetve Cyber-shot márkanéven, párhuzamosan képviseli a Sonyt a fényképezőgépek piacán.

Az alfa készülékek bevetésével a Sony kifejezetten az amatőr és hobbifotósoknak kíván segítséget nyújtani, újabb dimenziót adva a minőség fogalmához, és nagyobb rugalmasságot biztosítva a fényképezés hétköznapi élvezetéhez.

Az alfa termékek első szériája 2006 nyarától kerül kereskedelmi forgalomba.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom