Connect with us

Egyszerűbb grid

Laptop

Egyszerűbb grid

Novell és Oracle: az új Accelerator szolgáltatás a grid-infrastruktúrák gyorsabb és egyszerűbb telepítését biztosítja a Novell SUSE Linux Enterprise Serverén.

A Novell és az Oracle bemutatta új Accelerator szolgáltatását, amely átfogó felügyeleti megoldást kínál az adatközpontok számára grid-alkalmazások, infrastruktúra-szoftverek és tárolók felügyeletéhez és kezeléséhez. A szolgáltatás célja a grid-infrastruktúrák (grid-ready infrastructure) adatközpontokban való telepítésének egyszerűsítése azok számára, akik Novell SUSE Linux Enterprise Serveren futtatják az Oracle Database 10g, Oracle Real Application Clusters, Oracle Application Server 10g és Oracle Enterprise Manager 10g alkalmazásokat. Az új megoldás az Oracle Enterprise Manager 10g Grid Control (Oracle Grid Control) és az Oracle Database 10g Automated Storage Management (automatikus tárolókezelés) szolgáltatásainak előnyeit használja ki.

Az Accelerator szolgáltatás keretében az Oracle a Novell, a HP és az Egenera munkatársaival működik együtt az Oracle Grid Computing (grid) infrastruktúra-szoftver SUSE Linux Enterprise Serverre történő bevezetése és telepítésének felgyorsítása érdekében. Az ügyfelek körében már bevált szolgáltatás segíti a kockázatok minimalizálását és gyorsítja a vállalati grid-alkalmazások piacra kerülését. Az új Accelerator szolgáltatás rugalmas árképzéssel kerül a piacra, így minden ügyfél megtalálhatja a költségvetésének és telepítési követelményeinek legjobban megfelelő megoldást.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom