Connect with us

technokrata

A legújabb Walkman-ek

Laptop

A legújabb Walkman-ek

A Sony bemutatta a népszerű digitális Walkman családot kiegészítő, modern külsejű és jó energiafelhasználású lejátszót, melynek háromórás lejátszást biztosító háromperces gyorstöltési lehetősége ma az egyik leggyorsabb a piacon.


Ez azonban még csak a kezdet: az új Walkman sorozat ATRAC3 formátumban összesen 28, MP3-ban további 27 órányi zenehallgatást tesz lehetővé (lítiumionos akkumulátor használata esetén). Beépített flash memória 512 MB-os, 1 és 2 GB-os verziókban található az új gépekben.

A Walkman a legtöbb általánosan elterjedt digitális zenei formátummal – például MP3, ATRAC és (jogvédelem nélküli) WMA – kompatibilis, és a közvetlen USB csatlakozóporton keresztül egyszerű letöltési lehetőséget biztosít. Minden készülékben a legújabb SonicStage 3.4 szoftver könnyíti meg a zenei anyagok kezelését és a felhasználó kedvenc számainak áttöltését. Az új sorozat a közvetlen USB-csatlakozón keresztül biztosít nagy sebességű átviteli lehetőséget, a Sony ATRAC tömörítőtechnológiájának köszönhetően pedig – 48 kbps-on – a 2 GB-os modellben akár 90, az 1 GB-os modellben 45, az 512 MB-osban pedig 22 CD-nyi maximális tárkapacitást. Az 1 GB-os és az 512 MB-os lejátszóhoz opcionális FM-rádió is kapható. Keskeny kivitelét sikeres elődjétől örökölte az új készülék, melynek kompakt polikarbonát háza élénk színekben jelenik meg (rózsaszín, kék, ezüst, lila, fekete és citrus-zöld). A Walkman-hez számos új kiegészítő választható, beleértve a nyakpántos fejhallgatót, a védőtokot és az aktív életmódot folytató zenehallgatók számára hasznos karpántot. Mindezek az eszközök e hónap végétől kerülnek a boltokba egész Európában.

Fő termékjellemzők:
-Ultrakeskeny, kompakt ház – mérete csupán 79 milliméter, tömege 25 gramm.
-28 órányi lejátszási kapacitású akkumulátor (132 kbps ATRAC formátumban szuper energiatakarékos üzemmódban)
-Gyorstöltés: 3 órás folyamatos lejátszást lehetővé tevő háromperces akkumulátortöltés (132 kbps ATRAC formátumban szuper energiatakarékos üzemmódban).
-Közvetlen, nagy sebességű átvitel USB-n.
-Egysoros, pontmátrixos organikus LED.
-ATRAC-, MP3- és WMA- (DRM nélküli) kompatibilitás.
-FM-rádió 87,5-108,0 MHz-es frekvenciatartománnyal (az 1 GB-os és 512 MB-os lejátszókon választható jellemző)
-Színválaszték: rózsaszín, lila, kék, ezüst, fekete és citrus-zöld.

Európában az új Walkman 2006 áprilisától kerül forgalomba.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák