Connect with us

technokrata

A Jövő Házában a WCG 2006 hazai döntője

Laptop

A Jövő Házában a WCG 2006 hazai döntője

A World Cyber Games 2006 hazai döntőjét idén új helyszínen rendezik meg.

A World Cyber Games – a világ legnagyobb számítógépes- és videojáték-bajnoksága – magyarországi döntőjét 2006. augusztus 27-én a Samsung Electronics Magyar Rt. támogatásával rendezik meg a Jövő Házában (korábban az Info Market adott volna otthont a magyarországi döntőnek). Az idei magyarországi selejtezőkre a következő játékkategóriákban lehet jelentkezni: CounterStrike 1.6, StarCraft: Brood War, WarCraft 3: The Frozen Throne, FIFA 2006, valamint Warhammer 40000: Winter Assault. A verseny nevezési határideje meghosszabbodott, így a játékosok 2006. április 27-ig adhatják le nevezéseiket.

A World Cyber Games (WCG) versenysorozat a számítástechnika hazai rajongóinak – azon belül is a PC- játékosoknak – biztosít világszintű lehetőséget tudásuk megmérettetésére. A nyertesek ebben az évben is megkapják a lehetőséget arra, hogy a világbajnoki nagydöntőn bizonyíthassanak. A döntőnek idén a Forma-1-es versenyeiről híres Monza ad otthont.

A World Cyber Games a világ legnagyobb PC- és videojáték versenysorozata. A Samsung által alapított eseménysorozat mintegy 70 országból fogja össze a világ legjobb játékosait, és szervezett keretek között biztosít lehetőséget arra, hogy tehetségüket összemérjék bárkivel a világon.

A World Cyber Games magyarországi selejtezőin közel 500 játékos vett részt az elmúlt évben. A Samsung támogatásával zajló rendezvényen az tavaly megközelítőleg 3000 pro-gamer – azaz professzionális játékos – mérte össze tudását hazánkban. Az első hazai megmérettetésre 2000-ben került sor Székesfehérvárott. Várhatóan óriási érdeklődés mellett rendezik majd meg a Samsung Electronics nevével fémjelzett olaszországi nagydöntőt októberben. A tavalyi szingapúri nagydöntő minden eddigi várakozást felülmúlt, hiszen több mint 50.000 ember izgulhatta végig a küzdelmeket.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom