Connect with us

Hirdetés

technokrata

Virtuális operációs rendszer az Internetről, ingyen

Laptop

Virtuális operációs rendszer az Internetről, ingyen

Díjmentesen biztosít egyedülálló és komplex online szolgáltatásokat az InNeOO virtuális operációs rendszer. Többek között weboldalszerkesztőt, elektronikus levelezőrendszert, tárhelymenedzselőt, egyszerűsített szövegszerkesztőt, valamint médiatárat.

A lakossági és a vállalati (mikro és kisvállalkozások) felhasználók számára egyaránt megoldást nyújt az interneten bárhonnan elérhető tárhelyet kínáló InNeOO. Az újfajta adattárolást és –kezelést garantáló rendszer teljes mértékben feleslegessé teszi a különböző adathordozó eszközök használatát.

Az InNeOO felhasználói olyan virtuális programokkal is találkozhatnak az oldalon, amelyeket eddig kizárólag installálható szoftverként, térítés ellenében érhettek el. Újszerű és magas színvonalú szolgáltatásai közül az egyik legkiemelkedőbb a weboldalkészítő rendszer, amellyel könnyen és rövid idő alatt internetes oldal hozható létre. A tetszés szerinti arculattal és struktúrával kialakított honlap egy gombnyomással kihelyezhető a világhálóra – egy szintén díjmentes weboldalcímre –, illetve szabadon frissíthető.

A virtuális kapcsolattartást segíti elő az átlagosnál nagyobb tárhelyet biztosító levelező rendszer, mely két postafiókot tartalmaz, természetesen a kor igényeinek megfelelően vírus- és kéretlen e-mailszűrővel ellátva.

Ez a rendszer hamarosan lehetővé teszi a valós idejű file-átvitelt és az azonnali üzenetküldést, így számos újabb funkció megjelenése mellett ezekkel is gazdagodik az InNeOO világa. Sőt, májusban debütál az InNeOO kapcsolatépítő szolgáltatása, amely az InNeOO jelenlegi szolgáltatási palettájához hűen új, egyedi funkciókkal várja felhasználóit.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés