Connect with us

technokrata

Otthoni és irodai Xerox újdonságok

Laptop

Otthoni és irodai Xerox újdonságok

A Xerox Phaser nyomtatócsalád a kisvállalkozások és az otthoni felhasználók igényeit elégíti ki; egyenletesen jó minőség, gyors és hatékony működés jellemzi tagjait.

A Phaser 5500 alacsony üzemeltetési költségei a nyomtató egész élettartama alatt kímélik a pénztárcát. A Phaser 6120 és Phaser 6350 funkcióit kifejezetten a növekvő vállalatok igényeinek megfelelően fejlesztették ki: A jó ár-érték arányú és kimagasló teljesítményű Phaser 6120 és Phaser 6350 segítségével a kis- és középvállalatok remek minőségben nyomtathatnak táblázatokat, brosúrákat, előadásokat és más fontos vállalati dokumentumokat.

A Xerox Phaser 3500, a Phaser 3425, Phaser 3122 és a Phaser 3117 fekete-fehér lézernyomtatókat kis- és középvállalkozások munkacsoportjai számára tervezték. Legfőbb erényeik a hatékonyság, és a gyorsaság mellet az, hogy a cégek a már kialakított egyedi IT- infrastruktúrájukba is könnyedén beilleszthetik őket.

A Xerox Phaser 8550 berendezést szilárdtintás technológiája teszi különlegessé. A hagyományos, folyékony állagú tintát tartalmazó patronokkal ellentétben a Xerox által kifejlesztett szilárdtinta olyan, mint a zsírkréta. Alkalmazása gyorsabbá és gazdaságosabbá teszi a nyomtatást, melynek eredménye ragyogó, telt színes nyomatok.

Ugyancsak népszerű berendezés, immáron harmadik éve, a Xerox WorkCentre M20, amely ˝ID Card Copy˝ (személyazonosító-másolat) funkciójával tűnik ki. Segítségével bármilyen kétoldalas dokumentum, például útlevél vagy jogosítvány mindkét oldala rámásolható egyetlen egyoldalasan nyomtatott papírra.

A Xerox WorkCentre Pro fejlett multifunkciós rendszereket tavaly november óta forgalmazzák Magyarországon. A WorkCentre Pro 255 berendezést arra tervezték, hogy az IT vezetők és a végfelhasználók legszigorúbb követelményeinek is megfeleljenek. Külön funkciók biztosítják a nyomtatási munkák egyszerű elvégzését, nyomon követését és a berendezés könnyű karbantartását. A WorkCentre Pro sorozat kompatibilis a legkülönbözőbb operációs rendszerekkel, tehát egyszerűen integrálható a vállalat informatikai infrastruktúrájába.

Ugyancsak a Xerox fejlesztése a digitális dokumentumkezelési folyamat biztonsági szűrése, amely megakadályozza, hogy illetéktelen személyek férjenek a beszkennelt file-okhoz, valamint titkosítja az adatok hálózaton belüli mozgását.

Az üzleti igényeknek megfelelően alakította ki a Xerox Standard Accounting szoftverét, amely a költségek személyenkénti monitoringját, igénybevétel-korlátozását valamint tervezését teszi lehetővé.
A WorkCentre Pro rendszerek egyik kiemelkedő funkciója az irodai multifunkciós berendezések között egyedülálló ellenőrző architektúra. A SMART controller maximalizálja a berendezés rendelkezésre állását azáltal, hogy külön alrendszert biztosít valamennyi tevékenység számára. Ez azt jelenti, hogy egyszerre szkennelhetünk, miközben faxolunk és nagy terjedelmű fájlokat nyomtatunk.

A WorkCentre 3545 berendezést kifejezetten a hálózatba kapcsolt irodai felhasználók részére fejlesztett ki a Xerox. A felhasználók másolhatnak vagy szkennelhetnek, miközben az eszköz éppen nyomtat, így elkerülhető a munkák várósorba való állítása és a nyomtatási munkák mentése. A berendezés a dokumentumokat többpozíciós tűzéssel, V hajtással, és többpontos lyukasztással készíti el, így elérhető áron, gyorsan és kényelmesen állíthatók össze az ajánlatokhoz, előadásokhoz és egyéb üzleti feladatokhoz a kísérő anyagok.

A fekete-fehér nyomtatók, multifunkciós eszközök és faxkészülékek felhasználói elvárják, hogy berendezésük folyamatosan és hosszú távon megbízhatóan működjön és kiváló minőséget nyújtson. Számukra nyújt kiváló választást a FaxCentre F110.

A tavaly bemutatott Xerox WorkCentre PE 114e belépő szintű termékként a kis és az otthoni irodákat célozza meg. A WorkCentre M118/M118i sokféle méretű papírt és nyomathordozót tud kezelni, többek között akár 200 g/m2 tömegű kartonpapírt is. A Xerox korszerű technológiájával előállított emulzió-aggregációs (EA) festék nem porított, hanem kémiai úton növesztett festékszemcséket tartalmaz; ennek eredményeként a festékrészecskék kisebbek és egységesebb méretűek, ami élesebb és megbízhatóbb nyomatminőséget eredményez.

A WorkCentre C226 azon vállalatok számára ideális megoldás, amelyek elsősorban a fekete-fehér nyomtatási funkciókat használják, de időnként szükségük van egy színes nyomatokra is.

A termékcsalád legújabb tagját a WorkCentre PE220-at idén februárban mutatta be a Xerox. A fekete-fehér multifunkciós berendezés egyetlen kis méretű kompakt eszközként tesz lehetővé nyomtatást, másolást, faxolást és színes, 4.800 dpi felbontású szkennelést.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle