Connect with us

Hirdetés

technokrata

Otthoni és irodai Xerox újdonságok

Laptop

Otthoni és irodai Xerox újdonságok

A Xerox Phaser nyomtatócsalád a kisvállalkozások és az otthoni felhasználók igényeit elégíti ki; egyenletesen jó minőség, gyors és hatékony működés jellemzi tagjait.

A Phaser 5500 alacsony üzemeltetési költségei a nyomtató egész élettartama alatt kímélik a pénztárcát. A Phaser 6120 és Phaser 6350 funkcióit kifejezetten a növekvő vállalatok igényeinek megfelelően fejlesztették ki: A jó ár-érték arányú és kimagasló teljesítményű Phaser 6120 és Phaser 6350 segítségével a kis- és középvállalatok remek minőségben nyomtathatnak táblázatokat, brosúrákat, előadásokat és más fontos vállalati dokumentumokat.

A Xerox Phaser 3500, a Phaser 3425, Phaser 3122 és a Phaser 3117 fekete-fehér lézernyomtatókat kis- és középvállalkozások munkacsoportjai számára tervezték. Legfőbb erényeik a hatékonyság, és a gyorsaság mellet az, hogy a cégek a már kialakított egyedi IT- infrastruktúrájukba is könnyedén beilleszthetik őket.

A Xerox Phaser 8550 berendezést szilárdtintás technológiája teszi különlegessé. A hagyományos, folyékony állagú tintát tartalmazó patronokkal ellentétben a Xerox által kifejlesztett szilárdtinta olyan, mint a zsírkréta. Alkalmazása gyorsabbá és gazdaságosabbá teszi a nyomtatást, melynek eredménye ragyogó, telt színes nyomatok.

Ugyancsak népszerű berendezés, immáron harmadik éve, a Xerox WorkCentre M20, amely ˝ID Card Copy˝ (személyazonosító-másolat) funkciójával tűnik ki. Segítségével bármilyen kétoldalas dokumentum, például útlevél vagy jogosítvány mindkét oldala rámásolható egyetlen egyoldalasan nyomtatott papírra.

A Xerox WorkCentre Pro fejlett multifunkciós rendszereket tavaly november óta forgalmazzák Magyarországon. A WorkCentre Pro 255 berendezést arra tervezték, hogy az IT vezetők és a végfelhasználók legszigorúbb követelményeinek is megfeleljenek. Külön funkciók biztosítják a nyomtatási munkák egyszerű elvégzését, nyomon követését és a berendezés könnyű karbantartását. A WorkCentre Pro sorozat kompatibilis a legkülönbözőbb operációs rendszerekkel, tehát egyszerűen integrálható a vállalat informatikai infrastruktúrájába.

Ugyancsak a Xerox fejlesztése a digitális dokumentumkezelési folyamat biztonsági szűrése, amely megakadályozza, hogy illetéktelen személyek férjenek a beszkennelt file-okhoz, valamint titkosítja az adatok hálózaton belüli mozgását.

Az üzleti igényeknek megfelelően alakította ki a Xerox Standard Accounting szoftverét, amely a költségek személyenkénti monitoringját, igénybevétel-korlátozását valamint tervezését teszi lehetővé.
A WorkCentre Pro rendszerek egyik kiemelkedő funkciója az irodai multifunkciós berendezések között egyedülálló ellenőrző architektúra. A SMART controller maximalizálja a berendezés rendelkezésre állását azáltal, hogy külön alrendszert biztosít valamennyi tevékenység számára. Ez azt jelenti, hogy egyszerre szkennelhetünk, miközben faxolunk és nagy terjedelmű fájlokat nyomtatunk.

A WorkCentre 3545 berendezést kifejezetten a hálózatba kapcsolt irodai felhasználók részére fejlesztett ki a Xerox. A felhasználók másolhatnak vagy szkennelhetnek, miközben az eszköz éppen nyomtat, így elkerülhető a munkák várósorba való állítása és a nyomtatási munkák mentése. A berendezés a dokumentumokat többpozíciós tűzéssel, V hajtással, és többpontos lyukasztással készíti el, így elérhető áron, gyorsan és kényelmesen állíthatók össze az ajánlatokhoz, előadásokhoz és egyéb üzleti feladatokhoz a kísérő anyagok.

A fekete-fehér nyomtatók, multifunkciós eszközök és faxkészülékek felhasználói elvárják, hogy berendezésük folyamatosan és hosszú távon megbízhatóan működjön és kiváló minőséget nyújtson. Számukra nyújt kiváló választást a FaxCentre F110.

A tavaly bemutatott Xerox WorkCentre PE 114e belépő szintű termékként a kis és az otthoni irodákat célozza meg. A WorkCentre M118/M118i sokféle méretű papírt és nyomathordozót tud kezelni, többek között akár 200 g/m2 tömegű kartonpapírt is. A Xerox korszerű technológiájával előállított emulzió-aggregációs (EA) festék nem porított, hanem kémiai úton növesztett festékszemcséket tartalmaz; ennek eredményeként a festékrészecskék kisebbek és egységesebb méretűek, ami élesebb és megbízhatóbb nyomatminőséget eredményez.

A WorkCentre C226 azon vállalatok számára ideális megoldás, amelyek elsősorban a fekete-fehér nyomtatási funkciókat használják, de időnként szükségük van egy színes nyomatokra is.

A termékcsalád legújabb tagját a WorkCentre PE220-at idén februárban mutatta be a Xerox. A fekete-fehér multifunkciós berendezés egyetlen kis méretű kompakt eszközként tesz lehetővé nyomtatást, másolást, faxolást és színes, 4.800 dpi felbontású szkennelést.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés