Connect with us

technokrata

Xerox: mérnöki és nyomdaipari berendezések

Laptop

Xerox: mérnöki és nyomdaipari berendezések

A Xerox tavaszi nyíltnapján a gyártó többek közt egy nyomdaipari és egy szélesformátumú mérnöki rendszerrel is képviseltette magát.

A Xerox szakértői arról beszéltek a rendezvényen, hogy milyen igényei vannak a különböző fogyasztói csoportoknak, és hogyan elégítik ki ezeket a Xerox berendezések, a belépőszintű otthoni monokróm nyomtatóktól a bonyolult termelő eszközökig.

Mérnöki rendszerek
A Xerox szélesformátumú mérnöki rendszereit a legújabb és egyben legsikeresebb terméke, a belépő szintű Xerox 6204 képviselte. Ez a topográfiai és légitérképek, építészeti és gépészeti rajzok elkészítésére tervezett berendezés a maga kategóriájában az egyik leggyorsabb. Ideális megoldás azoknak a terjeszkedni vágyó mérnöki vállalatoknak, illetve nyomtató stúdióknak akik analógról digitálisra akarnak váltani, vagy akik először lépnek a széles formátumú nyomtatás piacára.

Nyomdaipari berendezések
Elsősorban kreatív- és reklámügynökségek, tervezőirodák és marketingosztályok igényeit elégíti ki a Xerox DocuColor 250, amely azon vállalatok számára jelent tökéletes választást, amelyek egy átlagos irodánál sokkal jobb képminőséget és nagyobb sebességet igényelnek, de nem kívánnak nagy kapacitású színes nyomdai rendszereket beszerezni.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek