Connect with us

Hirdetés

technokrata

A HP legfrissebb fejlesztései

Laptop

A HP legfrissebb fejlesztései

A HP most bemutatott új termékeivel a nyomtatási szolgáltatók egyszerűbben bevezethetik a nagy értékű digitális nyomtatási szolgáltatásokat analóg környezetükben.

A kínálatban új és továbbfejlesztett HP Indigo digitális nyomdagépek, valamint a hibrid analóg-digitális munkafolyamatokat, és ezen keresztül az integráltabb és hatékonyabb nyomdai működést támogató termékek és megoldások szerepelnek.

A vállalat szintén most mutatta be új partnereit a grafikus szektorban. Egyikük, a Founder Group, Kína fejlődő nyomdai piacán erősíti majd a HP jelenlétét. A HP ˝A digitális különbség˝ (Your Digital Difference) szlogen alatt mutatja be az IPEX 2006 kiállításon a kis formátumútól a szuperszélesig terjedő nyomtatóportfólióját, amelynek tagjai a HP Indigo digitális nyomdai rendszerek, a HP Designjet széles formátumú nyomtatók, a HP Scitex szuperszéles formátumú nyomtatók, a HP Specialty Printing Systems (SPS) OEM-megoldások és több mint 50 partner termékei.

A HP új grafikai stratégiája jegyében bővítette ki portfólióját. A stratégia három fő alapelve: az analóg és digitális technológiák egymás mellett élésének elősegítése; a digitális és internethozzáféréssel rendelkező felhasználói közösség igényeinek kielégítése; valamint az ügyfelekkel és más ágazatvezető vállalatokkal vezetőkkel folytatott együttműködés.

A HP 2200 négyzetméteres standja nyolc alkalmazási területet mutat be: marketinganyagok; direkt mail, könyvek és kézikönyvek; fotók; címkék; rugalmas csomagolóanyagok; széles és szuperszéles formátumú ipari anyagok; speciális alkalmazások.

Új és továbbfejlesztett HP Indigo digitális nyomdagépek
A HP Indigo press w3250 nagy produktivitású, digitális ˝webfed˝ nyomdagép 3 dollárcent/eurocent oldalköltséggel állít elő ofszet minőségű nyomatokat (A3 4/0). A négyszínnyomás esetén 136, kétszínnyomás esetén pedig 272 oldal/perc maximális sebességgel dolgozó rendszer többféle nagy volumenű alkalmazási területen jól használható (például direkt mail anyagok, képeslapok nyomtatása, kiadványkészítés).

A rendkívül népszerű HP Indigo press 5000 fejlesztései 0,4 dollárcent alá szorítják a fekete-fehér nyomtatás költségét, miközben duplájára – óránként 16 ezer nyomatra – növelik a monokróm nyomtatás sebességét. Az InfoTrends által nemrég az ˝első valóban univerzális nyomdai eszköznek˝ nyilvánított HP Indigo press 5000 lehetővé teszi a nyomdai szolgáltatók számára, hogy ugyanazt az eszközt és munkafolyamatot használják az 1-7 színt igénylő nyomtatási alkalmazásokhoz.

Sokoldalúbb tintasugaras működés az új HP SPS megoldásokkal
A HP mPrinter 4000 képalkotó rendszer (imager) új képösszeillesztő (stitching) és tintacserélő képességei olyan rendszerek tervezését teszik lehetővé a HP OEM-partnerei számára, amelyek szélesebb anyagokat készítenek, és ezzel támogatják például a folyamatos nyomtatást. A HP új, ágazati szinten is egyedülálló speciális tintákat vezetett be a HP SPS OEM-megoldásokhoz. Ezek segítségével többféle hordozóanyagra – például fényezett és ˝overcoated˝ anyagokra, PVC-re és más műanyagokra is – lehet tintasugaras technológiával nyomtatni. Az új tinták nagy mértékben kibővítik a lehetséges OEM-alkalmazások körét.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés