Connect with us

Dell XPS: brutális teljesítményű notebook

Laptop

Dell XPS: brutális teljesítményű notebook

Az amerikai forgalmazó még azelőtt bejelentette legújabb hordozható számítógépét, hogy a fő komponensnek számító legújabb GeForce Go videovezérlőt az Nvidia hivatalosan is útjára bocsátotta volna.

A Dell új üdvöskéje, az XPS M1710 a ma létező legerőteljesebb mobil GeForce videokártyát kapta, ráadásul azelőtt debütált a konfiguráció (igaz, csak pár órával), hogy az Nvidia hivatalosan bejelentette a Go 7900 GTX-et. A fél gigabyte-os VRAM-mal bíró grafikus vezérlő köré a lehető legnagyobb teljesítményű konfigurációt építették: az Intel Core Duo processzora 2,16 GHz-en működik (T2600-as változat). Operatív tára 4 GB-ig képes fogadni a DDR2 SDRAM-okat.

Szélesképernyős kialakítású LCD-je WUXGA (1920×1200 pixeles) felbontásra képes, a kijelző képátlója 17 col. Hasonlóan megalomán törekvések figyelhetők meg a háttértár kialakításánál: winchesterének kapacitása 100 vagy 120 GB-nyi lehet; és természetesen nem maradhatott ki a kétrétegű DVD-k (újra)írására is képes optikai meghajtó. Emellett sztereó hangzás és integrált subwoofer jellemzi a noteszgépet, mely természetesen a 802.11 wireless standardok javát is támogatja. Hat darab 2.0-s USB port, DVI és komponens videocsatlakozó, 5 az 1-ben memóriakártya-olvasó, opcionális TV-kártya teszi teljessé a képet.

Az igencsak figyelemfelkeltő borítással bíró noteszgép ára maximális konfiguráció esetén a hihetetlennek tűnő 6700 dolláros magasságba emelkedik, alapára pedig 2600 dollár; tehát egyáltalán nem nevezhető olcsónak.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom